Αμφισβήτησε υπογραφή ο Αγριμάκης

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση των προσφυγών των Αγριμάκη, Γκάρα κατά του ΑΟ Τρίκαλα.

Αντίστροφα μετρά ο ΑΟ Τρίκαλα για να αποχαιρετήσει τις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι Θεσσαλοί είναι υπό διάλυση, το κύμα προσφυγών έχει ήδη ξεκινήσει και τη Δευτέρα (11/04) ενώπιον της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ συζητήθηκαν οι υποθέσεις των Μιχάλη Αγριμάκη, Δημήτρη Γκάρα. Εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε το γεγονός ότι η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία από δικηγόρο που προσκόμισε χειρόγραφες αποδείξεις και κατέθεσε ενστάσεις μερικής εξόφλησης. Κάπιοες εξ αυτών, πάντως, δεν αναγνωρίστηκαν από τον Αγριμάκη.

Το FL News παρακολούθησε την εκδίκαση των υποθέσεων και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Για την προσφυγή του Δημήτρη Γκάρα ο νομικός εκπρόσωπος, Μανώλης Αλαφραγκής έκανε λόγο για 7 οφειλόμενους μισθούς και 7 δόσεις. «Από τον Οκτώβριο δεν έχει πληρωθεί. Παρακαλούμε για την ταχύτερη έκδοση απόφασης, γιατί ήδη τρεις ποδοσφαιριστές της Ρόδου δεν μπόρεσαν να πληρωθούν από περσινές προσφυγές. Την 1η Μαΐου τελειώνει το πρωτάθλημα και πρέπει οι απαιτήσεις να αναγγελθούν στην ΕΕΑ ως το τέλος Μαΐου. Διαφορετικά για τις ΠΑΕ που υποβιβάζονται, επιστρέφονται οι εγγυητικές στους αρμοδίους. Αν δεν εκδώσετε άμεσα αποφάσεις, θα προσφύγουμε για να μπλοκάρουμε την εγγυητική».

Η νομικός της ΠΑΕ, Πολυξένη Σκορδά κατέθεσε ένσταση εξόφλησης και προσκόμισε τρεις αποδείξεις είσπραξης από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο (3.924 ευρώ), ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν ταμειακά διαθέσιμα στην εταιρεία».

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Αγριμάκης και σε ερώτηση του προέδρου αν... θα κλείσει το μαγαζί, απάντησε: «Από τότε που έφυγαν οι Παραγουανοί επενδυτές η ομάδα άρχισε να παραπαίει και ο πρόεδρος δεν πλήρωνε. Κανείς δεν ξέρει τι γινόταν. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν. Όσο ήταν οι Παραγουανοί πήραμε κάποια πριμ. Στον Γκάρα οφείλονται 10.400 ευρώ».

Για την προσφυγή Αγριμάκη τονίστηκε από τον Αλαφραγκή ότι του οφείλονται 5 μισθοί και 5 δόσεις. Η δικηγόρος της ΠΑΕ κατέθεσε ένσταση εξόφλησης και προσκόμισε ένα καταθετήριο από τράπεζα (8/2, 1.000 ευρώ) και χειρόγραφες αποδείξης είσπραξης (13/10: 1.300 ευρώ, 10/11: 640 ευρώ, 10/11: 200 ευρώ, 11/12: 1.305 ευρώ».

Ο Αγριμάκης αναγνώρισε την υπογραφή του στην απόδειξη των 1.300 ευρώ, αλλά όχι στις υπόλοιπες και μείωσε τις απαιτήσεις του από τις 7.200 ευρώ στις 5.900.

Last modified onΤρίτη, 12 Απρίλιος 2022 13:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep