Διώκονται ΑΣΑ, Μυροφορίδης

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων άσκησε δίωξη κατά της Αναγέννησης Καρδίτσας και του τεχνικού διευθυντή, Παύλου Μυροφορίδη.

Με βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη δίωξη που της ασκήθηκε για εξυβρίσεις κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Το άρθρο 20Α παρ.2α προβλέπει: «Χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) Ευρώ έως σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ, αν οι παραβάτες -φυσικό ή νομικό πρόσωπο- σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρό και στις επιβαρυντικές περιπτώσεις έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ».

Αναλυτικά:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και του τεχν. διευθυντή αυτής Παύλου Μυροφορίδη διότι προέβησαν σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις και εξυβρίσεις κατά του ιδιοκτήτη και προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας Αλεξίου Κούγια.

Οι ανωτέρω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2,3,4, 20Α παρ. 1, 2α' και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2022 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep