Δικαίωση Ρόδου στο Εφετείο!

Το Εφετείο έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ρόδος.

Ηχηρό «χαστούκι» στην ΕΕΑ από το Διοικητικό Εφετείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, την Τρίτη (01/03) έγινε δεκτή η αίτηση ακύρωσης της ΠΑΕ Ρόδος κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έγινε δεκτή, άρα δεν τίθεται κανένα θέμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Την υπόθεση είχαν χειριστεί από την αρχή οι δικηγόροι της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου, Δόξα Τσαγκαράκη, Βασίλης Παπαδημητρίου. Οι δύο τελευταίοι είχαν παρασταθεί στην εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης. Η Ρόδος πλέον συνεχίζει στο πρωτάθλημα, έχοντας στην κατοχή της πιστοποιητικό συμμετοχής.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ρόδος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ κάνει γνωστό στους φιλάθλους της, ότι μετά την προσωρινή διαταγή, την απόφαση επί της αιτήσεως αναστολής, κέρδισε σήμερα την αίτηση ακύρωσης στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας μας, που συζητήθηκε στις 16-12-2021.

Από την αρχή πιστεύαμε στη δικαίωσή μας, και αυτή τη στιγμή σειρά έχει η αγωνιστική μας δικαίωση στο παρόν πρωτάθλημα της Super League 2».

Last modified onΤρίτη, 01 Μάρτιος 2022 14:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep