«Ατμόσφαιρα αναξιοπιστίας στη Ρόδο»

Στον Ιάλυσο ο Άλμπερτ Ρούσσος. «Λυπούμαστε που ασχοληθήκαμε μαζί του», λέει η Ρόδος.

Από τη Ρόδο στον Ιάλυσο μετακινήθηκε ο Άλμπερτ Ρούσσος και με δήλωσή του στην ιστοσελίδα «xxsports.org», μίλησε για ατμόσφαιρα αναξιοπιστίας στα Ελάφια. Αναλυτικά ανέφερε:

«Η περσινή σεζόν με την ομάδα του Ιαλυσου μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση φτάνοντας στο τέλος της. Αφενός γιατί η ομάδα πραγματοποίησε τους στόχους της στο έπακρο παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και αφετέρου σε προσωπικό επίπεδο τραυματίστηκα για 2η φορά στην καριέρα μου στο γόνατο μου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε όντας χειρουργημένος στο δεξί μου γόνατο (2019 αριστερό γόνατο) έπρεπε να αποφασίσω αν θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρός. Πηρα την απόφαση να δουλέψω σκληρά το σώμα μου στο διάστημα της αποχής μου από την ενεργό δράση και να κάνω τις απαραίτητες θεραπείες και φυσικοθεραπείες με δικά μου έξοδα έτσι ώστε να επανέλθω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Προς το τέλος του καλοκαιριού έρχομαι σε συμφωνία με την ομάδα του Διαγορα και υπογράφω συμβόλαιο για 1 χρόνο και ξεκινάω άμεσα τις προπονήσεις πάντα σε ατομικό πρόγραμμα και με την μέριμνα του φυσικοθεραπευτή της ομάδας, όλο αυτό το διάστημα εκανα διπλές προπονήσεις σχεδόν καθημερινά για να μπορέσω να επανέλθω στο μέγιστο και να μπω στο χορτάρι για να βοηθήσω την ομάδα που εμπιστεύτηκε της δυνατότητες μου όντας τραυματίας. Και αφού λοιπόν με το καιρό είχα μεγάλη πρόοδο μπήκα στις προπονήσεις της ομάδας κανονικά ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Το Δεκέμβριο τα διοικητικά πρόσωπα της ομάδας μου ανακοινώνουν ότι δεν θα μπορώ να αγωνιστώ στην ομάδα και αυτό γιατί το καλοκαίρι δεν είχαν καταθέσει ποτέ το συμβόλαιο για να εκδοθεί το δελτίο μου και ούτε θα μπορούσαν να το εκδώσουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή λόγου υπάρχον ban από της FIFΑ προς στην ομάδα αποκλείοντας της κάθε μεταγραφική κίνηση. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, αποχαιρέτησα και ευχαρίστησα όσους μου στάθηκαν στην ομάδα και αποχώρησα. Έτσι τον Ιανουάριο του νέου έτους ήρθα σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Ρόδου πλέον στο 100% της σωματικής μου υγείας.

Ξεκινάω προπονήσεις και ακολουθώ όλο το πρόγραμμα της ομάδα κανονικά αναμένοντας από μέρα σε μέρα να εκδοθεί και το δελτίο μου για να μπορέσω επιτέλους να αγωνιστώ σε επίσημο αγώνα μετά από 7 μήνες !!! Οι μέρες περνούσαν και οι ιθύνοντες της ομάδας με ψεύτικους ισχυρισμούς προσπαθούσαν να μας καθησυχάσουν οτι όλα πάνε κατ ευχήν, να υπογραμμίσω επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα της αναμονής(8 μέρες) δεν καταβλήθηκε καμία χρηματική προκαταβολή προς στο πρόσωπο μου ενω είχε συμφωνηθεί με ημερομηνία μέσα στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο.

Έπειτα ενημερώνομαι ότι και η Ροδος εξίσου είναι επιβαρυμένη με ban και διαφορά αλλά χρέη, αντικρίζοντας λοιπόν μια ατμόσφαιρα αναξιοπιστίας παίρνω την απόφαση και ορθός να λύσω το συμβόλαιο που ΟΥΤΕ και αυτό είχε κατατεθεί ποτέ !!! Έτσι ερχόμαστε στο σήμερα, μετά από μια δύσκολη διαδρομή 8 μηνών με σωματικό και ψυχικό πόνο, μετά από ώρες προπόνησης νυχθημερόν νιώθω πια έτοιμος και γεμάτος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δικαιώσω όσους με βοήθησαν και με πίστεψαν από τη πρώτη μέρα του χειρουργείου μου, χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό! Γεμάτος πλέον νιώθω χαρούμενος που θα επιστρέψω «σπίτι» μου στην ομάδα του Ιαλυσου για να επιτύχουμε και πάλι τους στόχους της ομάδας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Η αντίδραση της Ρόδου

Η Ρόδος σχολίασε την αποχώρηση Ρούσσου με την εξής ανάρτηση:

Ο ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ

Λυπούμαστε που θέλαμε να πάρουμε Ροδίτη παίκτη! Αυτός ειδικά είναι άξιος για να παίζει εκεί! Εκεί, μοναδικός και ειδικός, παίκτης άπαικτος! Λυπούμαστε που ασχοληθήκαμε μαζί του. Ας πάει στο καλό!…».

Last modified onΔευτέρα, 07 Φεβρουάριος 2022 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep