Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο παραπέντε με απειλές

Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα κριθεί το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή. Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα κριθεί το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή.

Το σήριαλ της εισόδου του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στην Football League τελειώνει οριστικά αύριο το μεσημέρι στην ΕΠΟ με τον πρόεδρο της, Σοφοκλή Πιλάβιο να δέχεται απειλές μέσω τηλεφώνου.

Στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου κατέληξαν πως το θέμα είναι νομικό και χρειάζεται η απόφαση της ΕΠΟ για να στηριχθεί στο θέμα του αυτοδιοίκητου και παράλληλα να μην μπορεί να προσφύγει κανείς πουθενά με την απειλή της αποβολής του από το ποδόσφαιρο.

Μπορεί όλοι να παραδέχονται πως δεν υπάρχει νομικό υπόβαθρο για την είσοδο του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στην Football League, αλλά το συζητούν ακόμη. Οι ίδιες οι ομάδες δέχονται τον όρο «μερική αποκατάσταση» για την συμμετοχή τους στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία, ενώ «ανήκουν» στην Super League.

Το έγγραφο της ΕΠΟ που ζητούσε από την Football League να συζητήσει το θέμα της εισόδου των τριών ομάδων στην κατηγορία έδωσε ρεαλιστικές διαστάσεις σε ένα θέμα που απλά ήταν στο επίπεδο της φημολογίας. Η απάντηση της διοργανώτριας είχε τον χαρακτήρα της επιστροφής της μπάλας στην εξέδρα και ζητούσε να γίνει ολική αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο, με την άνοδο πέντε ομάδων από την Football League. Η Super League απάντησε πως δεν δέχεται την άνοδο πέντε ομάδων και τον υποβιβασμό τριών και έκανε την αναλογία 4-2.

Το πρωί της Τετάρτης (12/9) στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ώστε να δοθεί «οδηγία» προς την Football League. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από αριθμούς με απόκρυψη και προσθέτει ακόμη μια πτυχή στο θέμα που υπάρχει με την είσοδο των τριών στο πρωτάθλημα.

Φάνηκε πως ήταν μια ακόμη κίνηση τακτικής ώστε να επιστρέψει πάλι πίσω την μπάλα και αυτή τη φορά η Football League έθεσε το θέμα θεσμικά σε μια συζήτηση όλου του ποδοσφαίρου, δηλαδή ΕΠΟ, Super League και Football League. Στην σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου κατέληξαν πως το θέμα είναι νομικό και χρειάζεται η απόφαση της ΕΠΟ για να στηριχθεί στο θέμα του αυτοδιοίκητου και παράλληλα να μην μπορεί να προσφύγει κανείς πουθενά με την απειλή της αποβολής του από το ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη (12/9) για να αποφασίσει, ενώ λίγες ώρες αργότερα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του πρωταθλήματος. Η Football League μοιάζει να μπαίνει πάλι σε αδιέξοδα, αφού ακόμη και αν δοθεί η νομική κάλυψη από την ΕΠΟ, το κλίμα μεταξύ των προέδρων στην Football League δεν είναι θετικό και για αυτό το λόγο ποτέ δεν έχει πάει σε ψηφοφορία το θέμα της εισόδου των τριών ομάδων στην κατηγορία.

Το πρωί της Τετάρτης (12/9) στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ώστε να δοθεί «οδηγία» προς την Football League. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από αριθμούς με απόκρυψη και προσθέτει ακόμη μια πτυχή στο θέμα που υπάρχει με την είσοδο των τριών στο πρωτάθλημα.

Last modified onΤρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2012 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep