Θαλασσινό, Καραγιάννη και Παπαποστόλου ο ΑΟΚ

Βαγγέλης Θαλασινός, Χριστόφορος Καραγιάννης και Κώστας Παπαποστόλου υπέγραψαν στην Καβάλα.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας Κώστας Παπαποστόλου, ο 22χρονος αμυντικός Χριστόφορος Καραγιάννης και ο 17χρονος αμυντικός Βαγγέλης Θαλασινός υπέγραψαν συμβόλαια με τον ΑΟΚ.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

«Στον ΑΟΚ παραμένει ο νεαρός ήρωας της εστίας μας, Κώστας Παπαποστόλου!
Ο Κώστας είναι ένας από τους νεαρούς ήρωες που "έβαλαν πλάτη" σε αυτή την δύσκολη περίοδο και σίγουρα η προσφορά του θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένη στην ιστορία του συλλόγου. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό νεαρό τερματοφύλακα, που έχει τα κατάλληλα στοιχεία ώστε στο μέλλον να αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες που έχουν αναδιχθεί από την ομάδα μας.
Κώστα σε ευχαριστούμε!

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό, Χριστόφορο Καραγιάννη.
Ο Χριστόφορος είναι ένας νεαρός δεξιός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος διακρίθηκε τόσο στο πρωτάθλημα νέων της Super League με την φανέλα του ΠΑΣ Λαμία όσο και στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καλλιθέας. Είμαστε βέβαιοι πως η όρεξη του για σκληρή δουλειά και το πάθος του για διάκριση θα αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες για την ομάδα μας.
Χριστόφορε καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα!

Παραμένει στις τάξεις της ομάδας μας, ο νεαρός αμυντικός Βαγγέλης Θαλασσσινός!
Ο Βαγγέλης είναι ακόμη ένας νεαρός ήρωας που "έβαλε πλάτη" στην πολύ δύσκολη περίοδο που διένυσε η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός αμυντικός απέδειξε πως διαθέτει τα κατάλληλα στοιχεία, όπως πάθος, θέληση, περηφάνια και αγάπη για την ομάδα μας. Στοιχεία που μας κάνουν να είμαστε βέβαιοι πως το μέλλον του στην ομάδα μας θα είναι σπουδαίο!
Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep