Άντεξε για ένα ημίχρονο

Η Κηφισιά ηττήθηκε 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου.

Η Κηφισιά άντεξε για ένα ημίχρονο στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίον της ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου. Η Ένωση είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο 52' με κεφαλιά του Ανσαριφάρντ από φάουλ του Γέβτιτς. Στο 57' ο Ανσαριφάρντ πέρασε την μπάλα στον Σβάρνα που είχε προωθηθεί, αυτός μπήκε στην περιοχή, τσίμπησε την μπάλα εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι αμυντικοί της Κηφισιάς δεν έδιωξαν και νίκησε τον Μιχελή για το 2-0.

Στο 69' ο Γέβτιτς εκτέλεσε με πάσα στον Τάνκοβιτς το φάουλ και ο τελευταίος με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 73', όταν ο Γέβτιτς βρήκε τον Χατζισαφί πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή και ο Ιρανός σκόραρε με καλοζυγισμένο αριστερό σουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 52' Ανσαριφάρντ, 57' Σβάρνας, 69' Τάνκοβιτς, 73' Χατζισαφί

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Ρότα, Λε Ταλέκ (71' Σιμάνσκι), Σάκχοφ, Γέβτιτς (80' Μοχαμάντι), Τάνκοβιτς (71' Αραούχο), Λιβάι Γκαρσία (64' Άμραμπατ), Ανσαριφάρντ (80' Κοσίδης)

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Σμπώκος, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης (61' Τζέλη), Πρίτσας (46' Ντοριβάλ), Καλλέργης (61' Κρητικός), Παπασάββας, Τετέι (72' Αγγελόπουλος), Γιαννιτσάνης

Last modified onΤετάρτη, 01 Δεκέμβριος 2021 22:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep