Με Γιαννιτσάνη και Φερέιρα

Η αποστολή της Κηφισιάς για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Από δύο νέα πρόσωπα απαρτίζεται η αποστολή της Κηφισιάς ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (20/11, 15.00) κόντρα στον Εργοτέλη, για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Ο Νίκος Κούστας υπολογίζει εκ νέου στους Γιαννιτσάνη και Φερέιρα, οι οποίοι ήταν νοκ άουτ με τραυματισμούς στα επίσημα παιχνίδια έως σήμερα. Επίσης, επιστρέφει ο Σμπώκος, που δεν ήταν διαθέσιμος κόντρα στον Καραϊσκάκη λόγω Εθνικής. Οι βασικές απουσίες για την ομάδα των βορείων προαστίων είναι οι τραυματίες Παυλάκης και Πρίτσας.

Η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.
ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.
ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, ο μέσος της Κηφισιάς, Αντώνης Παπασάββας, σημείωσε: «Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που διαθέτει πολυετή εμπειρία από την κατηγορία, προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και να επιβάλλει τον ρυθμό της. Εμείς προερχόμαστε από νικηφόρο σερί, το οποίο θέλουμε να διευρύνουμε. Βέβαια, δεν μένουμε σε όσα προηγήθηκαν, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάμε αυτά που έρχονται. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και πιστεύουμε πως με σοβαρότητα και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep