«Πολύ καλή ομάδα ο Ηρακλής»

Τι δήλωσαν Αλέκος Βοσνιάδης και Σταύρος Τσουκαλάς εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή.

Ο προπονητής των Κυανόλευκων, Αλέκος Βοσνιάδης ανέφερε για την κυριακάτικη (07/11) αναμέτρηση:

«Αρχικά, όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία, πάνω απ' όλα. Ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος, όπως κι εμείς, επιστρέφει μετά από κάποια χρόνια στην κατηγορία. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, κι ας μην έχει βάλει ψηλά τον πήχη, με καλή οργάνωση και καλό προπονητή. Θα την αντιμετωπίσουμε, μπροστά στον κόσμο της, οπότε μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο μας. Ξέρουμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, προετοιμαστήκαμε και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, προκειμένου να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως τίποτα δεν είναι εύκολο, εντός αυτού. Με πολλή υπομονή και στήριξη, επιθυμούμε να θέσουμε τις βάσεις για καλύτερες ημέρες, σε αυτήν, αλλά και στις επόμενες αγωνιστικές χρονιές. Δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθειά μας, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, πάμε, παιχνίδι με παιχνίδι, να έχουμε μία αξιόλογη πορεία, τη φετινή σεζόν».

Από τη μεριά του, ο Σταύρος Τσουκαλάς ανέφερε τα εξής:

«Είχαμε μόλις μία εβδομάδα να δουλέψουμε για τον προσεχή μας αντίπαλο, καθώς, μόλις την περασμένη Δευτέρα, μάθαμε ότι την πρώτη αγωνιστική θα παίξουμε, κόντρα στον Ηρακλή. Βάσει των στοιχείων που συλλέξαμε αυτές τις λίγες μέρες, είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η οποία δουλεύεται σε πολύ καλό επίπεδο από τον προπονητή της. Το παιχνίδι έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο του Ηρακλή.

Έχουμε δουλέψει σημαντικά όλον αυτόν τον καιρό, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά, παράλληλα, με σεμνότητα και ταπεινότητα, θα πάμε στο "Καυτανζόγλειο" για τη νίκη. Δεν υποτιμάμε τον Ηρακλή, αντίθετα τον σεβόμαστε, είναι ένας άξιος αντίπαλος, αλλά την Κυριακή θέτουμε ως στόχο τους τρεις βαθμούς».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Νοέμβριος 2021 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep