«Δεν τιμάνε τα παντελόνια τους στον Πιερικό»

Βέλη κατά της διοίκησης του Πιερικού από Καραγκιολίδη, Ντόση, Κανταρτζή, Γκατσολάρι.

Οι ισχυρισμοί της διοίκησης του Πιερικού περί τακτοποίησης οφειλών από πέρυσι δεν έχουν καμία βάση, σύμφωνα με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του. Ο Φώτης Καραγκιολίδης κατέθεσε προσφυγή και οι Γιάννης Ντόσης, Γιάννης Κανταρτζής, Ενέα Γκατσολάρι έκαναν λόγο για ψέματα και συκοφαντίες.

Ο Ντόσης ανέφερε:

«Τα ψέματα και οι συκοφαντίες δεν έχουν τελειωμό. Κοροϊδία ξανά και ξανά, μήνες τώρα. Η υπομονή έχει και όρια της. Αν δεν μπορείτε να μην βρίσκεστε στις θέσεις που είστε, αλλιώς φερθείτε τίμια και τηρείτε όσα έχετε πει. Η αλήθεια αργά γρήγορα μαθαίνεται».

Ο Κανταρτζής σε δήλωσή του τόνισε:

«Η καινούργια διοίκηση αναφέρει ότι δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα της προηγούμενης. Ποια ήταν η προηγούμενη διοίκηση; Με ποιον πρόεδρο; Ποια είναι η καινούρια; Με ποιον να κάνει κουμάντο; Ο μεγάλος της πόλης ήταν και είναι. Επομένως αν ήθελε ας έπαιρνε την ομάδα μόλις τελείωνε η χρονιά και όχι στην διάρκεια της, κάνω λάθος; Δεν έχω ξαναδεί διοίκηση να καυχιέται ότι πλήρωσε ντουλάπες για τα καινούρια γραφεία. Έχω τόσα να πω αλλά δεν είναι σήμερα η στιγμή. Συνέχεια στα ψέματά ολων αυτων που δεν τιμανε τα παντελόνια τους.. "Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΕΝΝΑ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ..!».

Ο Γκατσολάρι δήλωσε:

«Έχω ξεκινήσει την διαδικασία προσφυγής. Έκανα υπομονή τόσο καιρό, επειδή ακούγαμε μόνο λόγια και υποσχέσεις από τη διοίκηση του Πιερικού».

Last modified onΠέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2021 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep