Σκορ και θέαμα στη Δράμα

Δόξα και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 σε φιλικό που έγινε στη Δράμα.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στη Δράμα ανάμεσα σε Δόξα και Βέροια, που ολοκληρώθηκε στο 3-3.


Το 0-1 έγινε στο 37' με δυνατό σουτ του Γαβριηλίδη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά μετά, με κοντινή προβολή του Πανουργιά.

Στο 43' ο Πασάς με κεφαλιά έκανε το 1-2, ενώ στο 69' έγινε το 1-3 μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεϊντού και κεφαλιά του Μυστακίδη. Οι Μαυραετοί μείωσαν στο 78' με κεφαλιά του Μουδούρογλου και στο 87' 'ηρθε η ισοφάριση με τον Ελέζι, από πάσα του Βασίλη Παπαδόπουλου. Στο 89' η Βέροια είχε δοκάρι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Συλλέκτης, Γιαννούσης, Στ. Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Πανουργιάς, Καραγιάννης, Παπαϊωάννου, Ελέζι, Μουδούρογλου, Παπαδόπουλος, Πάβλιτς.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Κολοφούκας, Κοντογιαννόπουλος, Κυριακίδης, Μουτζούρης, Μπαβέλης, Πετρίδης, Ρεμπετσιώτης, Ρούτσης, Τάσιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Ορφανίδης, Πόζογλου, Μανσούρ, Πασάς.
Β' ημιχρονο: Τσιμόπουλος, Μαραγκός, Τασιόπουλος, Μουχάλης, Οικονόμου, Ισαακίδης, Ντίνας, Λουτζιανιώτης, Μυστακίδης, Μπεϊντού, Χαλκιαδάκης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep