Κωστούλας και Πανάγου στον Ηρακλή

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, Μάριος Κωστούλας, και ο 23χρονος δεξιός μπακ, Κώστας Πανάγου, αποκτήθηκαν από τον Ηρακλή.

Η ενίσχυση του ρόστερ του Ηρακλή συνεχίζεται. Ο Γηραιός απέκτησε τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Μάριο Κωστούλα, και τον 23χρονο δεξιό μπακ, Κώστα Πανάγου.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

«Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Μάριου Κωστούλα. Ο 25χρονος αθλητης γεννήθηκε στην Λάρισα στις 12 Μαρτίου 1996.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών,από την ομάδα των Νέων του οποίου, μεταπήδησε στην ανδρική.Στη συνέχεια, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άγιο Ιερόθεο για να επιστρέψει στον Ατρόμητο και κατόπιν πήγε στον Ιωνικό, στον Ηρακλή και στον Απόλλωνα Λάρισας.Πέρσι αγωνιστηκε με την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου. Η Διοίκηση του Ηρακλή τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται να είναι υγιής».

«Ο Ηρακλής ανακοινώνει την εναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Πανάγου. Γεννήθηκε στις 11/06/98 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Παναιτωλικού. Το καλοκαίρι του 2016 εντάχθηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού, της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος για δύο περιόδους, ενώ την επόμενη, 2018-19, αγωνίστηκε, ως δανεικός στην U23 της Nottingham Forest.

Το 2019-20 επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Καλαμάτα, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League.Στην περσινη αγωνιστική περίοδο βρίσκονταν στο ρόστερ της Τρίγλιας. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων, καθώς αγωνίστηκε στα παιχνίδια των προκριματικών του EURO U19, με αντιπάλους το Λουξεμβούργο και την Αγγλία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep