Δίδυμοι και στη Νίκη Βόλου

Μετά τον Εργοτέλη και η ομάδα της Μαγνησίας θα έχει δίδυμα αδέφια στις τάξεις της.

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση των δίδυμων αδερφών Θάνου και Γιάννη Κυρίτση από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Έτσι, μετά τον Εργοτέλη (Ηλίας και Θέμης Τσέλιος) προστέθηκε και δεύτερη ομάδα στη Super League 2 με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με τους ποδοσφαιριστές, Θάνο και Γιάννη Κυρίτση. Κατάγονται από την Ελασσόνα, με τον Θάνο να αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και τον Γιάννη ως πλάγιος οπισθοφύλακας, είτε στα αριστερά, είτε στα δεξιά. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως είναι δίδυμα αδέρφια.

Η ποδοσφαιρική πορεία των δύο παιδιών ήταν απολύτως κοινή. Πραγματοποίησαν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στον Π.Ο. Ελασσόνας, με την ΑΕΛ να ξεχωρίζει γρήγορα το ταλέντο τους και να τους "ντύνει στα βυσσινί", σε ηλικία, μόλις, 16 ετών, αγωνιζόμενοι στις "μικρές" ηλικιακά ομάδες της. Σύντομα, όμως, επέστρεψαν στη γενέτειρά τους και τον Π.Ο.Ε., λόγω των μαθητικών τους υποχρεώσεων και τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τα τελευταία δύο χρόνια, αποκόμισαν πλούσια εμπειρία από τη Γ' Εθνική, αγωνιζόμενοι στο Θησέα Αγριάς και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, καταγράφοντας δεκάδες συμμετοχές, σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία. Μάλιστα, ως σημαντικά αγωνιστικά στελέχη του, ο Διαγόρας, την περσινή αγωνιστική σεζόν, κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου του, στη Γ' Εθνική.

Καλωσορίζουμε τους Γιάννη και Θάνο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και τους ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!».

Last modified onΣάββατο, 07 Αύγουστος 2021 12:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep