«Με κέρδισε ο Κατσουράνης»

Ο Γιώργος Ντάσιος μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να προτιμήσει την Παναχαϊκή για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Γιώργος Ντάσιος μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να προτιμήσει την Παναχαϊκή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γιώργος Ντάσιος μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Match» ο Γιώργος Ντάσιος μίλησε για την πορεία του στο ποδόσφαιρο, την μετακόμιση του στην Πάτρα και την απόλυτα οργανωμένη ομάδα που βρήκε.
Οι βασικές ατάκες του 35χρονου αμυντικού από την συνέντευξη του στον Μάριο Αγγελόπουλο:

Για την επιλογή της Παναχαϊκής:
«Τον Δεκέμβριο έκανα μια πρώτη κουβέντα με τον Κώστα Κατσουράνη και μέσα από μέρες συζητήσεων για το τι σκέφτεται μελλοντικά, με κέρδισε απόλυτα. Θεώρησα πως στην ηλικία που είμαι και μέσω όλων αυτών που θα μου παρείχε η ομάδα, θα κερδίσω και άλλο χρόνο ποδοσφαιρικό στην καριέρα μου. Ήμουν σε ένα σύλλογο που ήταν σωστός και συνεπής σε όλα του και εδώ στην Παναχαϊκή, εκτός του έχω βρει την ίδια συνέπεια, οικονομικά και όχι μόνο, έχω δει πολλά περισσότερα από όσα πίστευα».

Για τον τρόπο δουλειάς και το μέλλον της ομάδα της Πάτρας:
«Θεωρώ πως αν τους αφήνουν να δουλέψουν χωρίς αντιπερισπασμούς, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα βγει κερδισμένο. Βέβαια, «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Πρέπει όλο αυτό να το προσέξουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Δυστυχώς στην Ελλάδα οι περισσότεροι κοιτούν να βγάλουν κάποιο άμεσο κέρδος και να αποχωρήσουν. Η Παναχαϊκή δεν εστιάζει εκεί. Έχει ένα πλάνο μελλοντικό και να είστε σίγουροι πως θα δείτε και άλλα πράγματα σύντομα που δε τα έχετε ξαναδεί εδώ στην Πάτρα».

Για τα ποδοσφαιρικά χρόνια που έχει μπροστά του:
«Φτάνοντας προς το τέλος της καριέρας ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, έχει στο μυαλό του πως ακόμα αντέχει. Βέβαια, το θέμα είναι αν μπορεί το κορμί. Το μυαλό σε αυτή την ηλικία ωριμάζει και είναι πιο εύκολο να κάνεις πράγματα. Θεωρώ ότι μέσα από την καλή ζωή και προπόνηση, μπορώ να αντέξω 1-2 χρόνια σε τοπ επίπεδο ακόμα».

Για τις θέσεις της ανόδου και αν είναι δίκαιη η βαθμολογία:
«Όχι δεν είναι δίκαια η βαθμολογική θέση τους, αλλά ούτε και η δική μας. Ίσως ο ΟΦΗ άξιζε παραπάνω να βρίσκεται εκεί και μετά είμαστε ξεκάθαρα εμείς. Όλα κρίθηκαν στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Άρη. Νομίζω πως η μπάλα που παίξαμε συνολικά ήταν αυτή που έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά. ΟΦΗ και Παναχαϊκή αντικειμενικά ήταν οι ομάδες που το άξιζαν περισσότερο».

Για τον κόσμο της Παναχαϊκής:
«Μου έλεγαν πως θα δεις το γήπεδο γεμάτο κλπ, όμως αυτό που αντίκρισα δεν είχε προηγούμενο. Ο κόσμος έχει δει την προσπάθεια που γίνεται, γι’ αυτό και είναι δίπλα μας. Οι φίλοι της Παναχαϊκής δεν κρίνουν μεμονωμένα τα παιχνίδια μας, κρίνουν όλη την προσπάθεια και γι ‘ αυτό μας στηρίζουν. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα πέρασε από πολλές δύσκολες περιόδους, αλλά τώρα υπάρχει μια ηρεμία και συνέπεια σε όλα».

Για τους δυσκολότερους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του:
«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές με τον Τζιοβάνι. Με δυσκόλευε σε κάθε παιχνίδι που ήταν αντίπαλος και μου άρεσε πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του. Ήταν ένας παίκτης που τα είχε όλα. Επίσης, από τους πιο δύσκολους αντιπάλους λόγω σωματοδομής και ταχύτητας, ένας μικρός «δαίμονας» ήταν και ο Στοχ του ΠΑΟΚ».

Last modified onΣάββατο, 12 Μάιος 2018 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep