«Δεν μας φτάνει μόνο η άνοδος»

Ο Γιώργος Καντιμοίρης τόνισε ότι ο Αρης θέλει και την πρωτιά πέρα από την άνοδο

[googlead][/googlead]

Ο Γιώργος Καντιμοίρης επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Αρη στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο και εκπροσωπώντας τους παίκτης της ομάδας στη Media day της Παρασκευής 20/4 επισήμανε ότι η «δεν μας φτάνει μόνο η άνοδος. Θέλουμε και την πρώτη θέση».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τον στόχο από εδώ και πέρα: «Ο στόχος ήταν η άνοδος. Αυτό όμως δεν μας φτάνει, καθώς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να κατακτήσουμε την 1η θέση».

-Για το προσεχές ματς με τον Απόλλωνα Πόντου: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αγωνιζόμαστε με μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με παιδιά που μας γνωρίζουν και τα γνωρίζουμε. Ο στόχος του Άρη είναι πάντα να κερδίζει. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που θα έρθει να μας στηρίξει».

-Για τον κόσμο που θα στηρίξει και την Κυριακή (22/4): «Είναι ιδιαίτερο αυτό. Όταν αγωνίζεσαι με κόσμο εκτός έδρας, παίρνεις πολλή δύναμη. Σε όλα τα φετινά εκτός έδρας, είχαμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

-Για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα στα τελευταία δύο ματς: «Είναι μία κακή παρένθεση. Έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ. Δεν μας αρέσει αυτό είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω θα βρούμε τον ρυθμό μας και θα διατηρήσουμε και πάλι το μηδέν. Όλοι βλέπουμε την ομάδα στη Super League. Είναι πολύ ωραίο αυτό το συναίσθημα. Υπάρχει καλή διάθεση από όλες τις πλευρές και ο χρόνος είναι υπέρ μας».

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

Last modified onΠαρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep