Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Τόλιος: «Ψυχοφθόρες μέρες»

Λίγο μετά την αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για την Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών, ο Θανάσης Τόλιος, που βρέθηκε κατηγορούμενος, λύνει τη σιωπή του στο «Fl NEWS» και μιλάει για ό,τι έγινε.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας των Ψαχνών δήλωσε: «Είμαι 16 χρόνια ποδοσφαιριστής και ήταν η πρώτη φορά που πήγα σε δικαστήριο. Βρέθηκα μπροστά στους δικαστές και ειλικρινά δεν ήξερα τι να πω. Να με δικάσουν επειδή σε ένα παιχνίδι δέχτηκα δύο γκολ; Αν ήταν έτσι έπρεπε να με καλούν στο δικαστήριο κάθε φορά που δέχομαι γκολ. Είμαι 37 ετών και ουδέποτε δέχτηκα κόκκινη κάρτα. Λυπάμαι για ό,τι έγινε. Πέρασα ψυχοφθόρες μέρες κι εγώ και η οικογένειά μου, η οποία όμως με στήριζε όλο αυτό το διάστημα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 

Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου τον κ. Φοιρό και τη διοίκηση για τη συμπαράσταση. Υπήρξαν όμως και κάποιοι, οι οποίοι πριν βγει η απόφαση έριχναν λάσπη στο πρόσωπο το δικό μου και του συμπαίκτη μου, του Γιώτα, ο οποίος και αυτός κατηγορούνταν άδικα. Σε αυτούς δίνω διορία δύο ημερών να ανασκευάσουν τα λεγόμενά τους, διαφορετικά θα είμαι στη δυσάρεστη θέση να τους κάνω μήνυση. Ευχαριστώ επίσης τους δικηγόρους μου, τους κ. Ευαγγελάτο και Λίβα, γιατί μας υπερασπίστηκαν όπως ακριβώς έπρεπε.

 

Έχω, όμως, ένα μεγάλο παράπονο από τον ΠΣΑΠ, ο οποίος δεν μας στήριξε σε καμία στιγμή. Μόνο λόγια και από πράξεις τίποτα. Βλέπουν πόσο δύσκολα τα βγάζουν πέρα οι ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας και όμως δεν ενδιαφέρθηκαν, έστω να ρωτήσουν, εάν έχουμε τα χρήματα για δικηγόρους. Θα πρέπει να είναι πιο κοντά στους παίκτες και να μην υπάρχουν απλά για να υπάρχουν».

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούνιος 2012 13:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep