«Υποβαθμισμένο πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης, δήλωσε στο FL News πως η φετινή διοργάνωση των Νέων δεν βοηθά τους παίκτες.

Στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17/06) η Κ19 του ΟΦΗ τα Τρίκαλα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Νέων Football League.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Βασίλης Πλεσίτης, μίλησε στο FL News για το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο και χαρακτήρισε υποβαθμισμένο, και τόνισε πως σε καμία των περιπτώσεων αυτό το σύστημα δεν βοηθά τους παίκτες να εξελιχθούν ώστε να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα, ενώ σημείωσε πως αν οι υπεύθυνοι νοιάζονται, δεν θα πρέπει να ξαναγίνει μία τέτοια διοργάνωση. Υπογράμμισε παράλληλα πως αν και η ομάδα του έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι 4 μήνες, οι παίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό.

«Το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα υποβαθμισμένο. Σε καμία των περιπτώσεων δεν βοηθά τους παίκτες να εξελιχθούν και να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Τα προβλήματα είναι γνωστά, λίγες είναι οι επίσημες αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι ομάδες. Εμείς καλούμαστε τώρα να δώσουμε επίσημο παιχνίδι μετά από τέσσερις μήνες. Οι ποδοσφαιριστές έχουν εξετάσεις, λες και περίμεναν επίτηδες να προγραμματίσουν τώρα τα ημιτελικά. Εμείς θα πάρουμε μέρος με τα γνωστά προβλήματα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά», δήλωσε αρχικά ο Πλεσίτης για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Κάναμε 227 προπονήσεις, δώσαμε 30 φιλικά και παίξαμε μόλις 4 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου. Ξεκινήσαμε από τον Απρίλιο του 2016. Αν οι υπεύθυνοι νοιάζονται, ελπίζω να μην ξαναγίνει αυτό. Τα τμήματα υποδομής είναι το μέλλον. Παλαιότερα το πρωτάθλημα διεξαγόταν σε δύο ομίλους, Βόρειο και Νότιο και οι παίκτες είχαν 20 παιχνίδια στα πόδια τους».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep