«Δεν έπρεπε να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες»

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε  για την λάθος συμπεριφορά του ΟΦΗ προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και για τον Νίκο Παπαδόπουλο

Για τον φίλο και κουμπάρο του Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και το μεγάλο λάθος, σύμφωνα με τον ίδιο, που έχει διαπράξει η οικογένεια του ΟΦΗ, μίλησε ο πρώην τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου, Γιώργος Καλαφατάκης, στην εκπομπή «Μικτή ζώνη» του «Κρήτη TV».

«Του Νίκου του έχω πει να μην κάνει τα ίδια λάθη με μένα, αλλά είναι πολύ συναισθηματικός και άνθρωπος με ήθος και σεμνότητα. Τον οδηγεί περισσότερο αυτό, παρά η ψυχρή λογική και ο επαγγελματισμός. Σαν προπονητής, επειδή έχω ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, νομίζω ότι αδικείται. Είναι για μεγάλα πράγματα. Θεωρώ ότι ο καλός, τον βρίσκει τον δρόμο του, έστω και αργά. Πιστεύω ότι θα μείνει στον ΟΦΗ. Για να μη φύγει τόσο καιρό, που ξέρω ότι είχε προτάσεις και μάλιστα πολύ καλές οικονομικά, σημαίνει ότι προτιμά να μείνει εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλαφατάκης για τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ στην συνέχεια δεν δίστασε να μιλήσει για την λάθος, όπως τονίζει ο ίδιος, κίνηση του ΟΦΗ να διώξει την οικογένεια Βαρδινογιάννη, από τα κοινά της ομάδας. 

«Είμαι Πλατανιάς τώρα, αλλά ο ΟΦΗ είναι μεγάλο μέγεθος. Το κρίμα είναι ότι είχατε τους Βαρδινογιάννηδες και κάνατε το παν για να φύγουν. Θα πω κάτι, κι ας μην αρέσει στους ανθρώπους του ΟΦΗ, ιδίως τους παλιούς. Είχαν φαγωθεί όλοι ότι έφταιγαν οι Βαρδινογιάννηδες, όμως από τη στιγμή που έφυγαν, ο ΟΦΗ πήρε την κατιούσα. Είναι Κρητικοί και έχουν βοηθήσει. Πάντα το είχα απορία, ως άνθρωπος του αθλητισμού και Κρητικός. Στη χρυσή εποχή του Γκέραρντ, υπήρχε η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δεν ήταν υποκατάστημα ο ΟΦΗ, έκοψε βαθμούς, έπαιξε στα ίσια και ήταν το καμάρι της Κρήτης. Τα είπα, κι ας μην αρέσουν», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Μάιος 2017 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep