«ΟΦΗ και Άρης ανήκουν στην κορυφή»

Ο πρώην άσος των ΟΦΗ και Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, μιλά για την πορεία των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα και τα λάθη που τους στερούν την άνοδο

ΟΦΗ και Άρης κοντράρουν τα αγωνιστικά τους ξίφη στην… αρένα του «Γεντί Κουλέ», το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (13/05), σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο (ουσιαστικά) για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος, κατά το παρελθόν, τίμησε τις φανέλες και των δύο ομάδων, μίλησε στον ραδιοφωνικό «αέρα» του «Αθλητικό Metropolis», εκφράζοντας την άποψη πως υπό κανονικές συνθήκες, ΟΦΗ και Άρης θα έπρεπε να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά : 

«Καταρχάς, πίστευα ότι αυτές οι δύο ομάδες θα ήταν πρώτες. Έχουν κόσμο και άλλα πράγματα που δεν έχουν οι άλλες ομάδες. Δυστυχώς και στις δύο ομάδες έγιναν μεγάλα λάθη κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

«Από τη μεριά το ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία χωρίς να χάνει, εκτός από τα Τρίκαλα, έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Κυνηγούσε την τρίτη θέση αλλά τώρα με αυτές τις ισοπαλίες δε ξέρω άμα προλαβαίνει. Πληρώνει τις γκέλες του πρώτου γύρου. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είναι καλά».

«Όσον αφορά τον Άρη το πρόβλημα είναι εσωτερικό. Το πρόβλημα του Άρη είναι ο Άρης. Σίγουρα έχει δίκιο να παραπονιέται για πολλά πράγματα, όπως για το ότι η Λαμία ευνοήθηκε, αλλά ο Άρης έχει χάσει 19 πόντους. Σε αυτή τη κατηγορία όταν είσαι Αρης, απαγορεύεται να χάσεις πάνω από δέκα πόντους. ΑΕΚ και Ηρακλής είχαν κάνει μια ισοπαλία όλο το πρωτάθλημα όταν ήταν σε αυτή την κατηγορία. Τώρα μπορεί να κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια, χωρίς βέβαια να πείθει με αυτό που δείχνει σε όλη τη χρονιά. Το θέμα είναι αν η Λαμία χάσει πάνω από πέντε πόντους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 14:21

2 comments

  • Τηλέμαχος ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ
    Τηλέμαχος ΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 14:55 Comment Link

    Εγώ προσωπικά θεωρώ, πως όποιος δίνει συνέντευξη στα ΜΜΕ, καλά θα κάνει πρώτα να βουτά τη γλώσσα του στο μυαλό και μετά να μιλά, γιατί πολύ απλά εκτίθεται. Γιατί μπορεί ο ΟΦΗ πχ που τον συσχετίσατε μαζί με τον Άρη να κάνει μεταγραφές παικτών εφόσον ανέβει, ο ΆΡΗΣ όμως έχει αυτό το δικαίωμα, ή όχι; Κι άν όχι, μήπως γνωρίζετε τους λόγους κ.Μιχαλίτσο; Όμως εκεί που μας χρωστούσανε το γουμάρι [κοινώς γαιδούρι], λέει μια γνωστή παροιμία, μας ζητάνε από πάνω και το σαμάρι. Κανονικά ομάδες που χρωστάνε κ. Μιχαλίτσο, θα έπρεπε να υποβιβάζονται στην ερασιτεχνική κατηγορία και όχι να ζητάνε και τα ρέστα επιπλέον; Αλλά έτσι είναι στο Ελλαδιστάν και γι αυτό κάποιοι κάνουν σαν τον γάτο, που ενώ γ.....ά, συγχρόνως σκούζει κι από πάνω.

  • ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης
    ΡΑΨΟΘΕΟΘΩΡΟΣ Ορέστης Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 14:22 Comment Link

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ; ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΙΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ κ. ΜΙΧΑΛΗΤΣΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΤΑ Α@@@@@@@Α , ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑ [ΑΡΗΣ] ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΣΤΗ ΘΕΣ.ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΥΧΑΤΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΜΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ; ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘ΄ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΙ ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο Π.Σ.Α.Π., ΟΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ. ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ?????

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep