«Κατάλληλη στιγμή για διπλό»

Ο Γιάννης Κολόκας μίλησε στο FL News για το ματς με την Καλλονή και τη σωτηρία.

Αήττητος για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε ο Πανελευσινιακός την περασμένη Κυριακή (23/04), επικρατώντας με 2-1 του Κισσαμικού χάρη στο νικητήριο τέρμα του Γιάννη Κολόκα.

Ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ των «σταχυοφόρων» στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τη θητεία του στον Εργοτέλη, χάρισε ένα πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του, που κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση του πίνακα μετά και την αποχώρηση του Πανθρακικού και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Stoiximan.gr Football League.

Μιλώντας στο FL News ο Κολόκας στάθηκε στην αλλαγή του κλίματος που έφερε η έλευση του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη σωτηρία και τόνισε πως ήρθε η ώρα να κάνει ο Πανελευσινιακός το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλονή.

Αρχικά αναφέρθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Κισσαμικό στην Ελευσίνα, τονίζοντας: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που θέλαμε πολύ να πάρουμε. Είχαμε άγχος. Μετά την ισοπαλία εκτός έδρας με τον Αιγινιακό (0-0) θέλαμε να κερδίσουμε και να παραμείνουμε στα θετικά αποτελέσματα. Τελικά τα καταφέραμε, κάναμε την ανατροπή στο σκορ και πήραμε τους βαθμούς». Όσο για το γκολ που πέτυχε το οποίο και ήταν το πέμπτο στην καριέρα του, έχοντας βρει δίχτυα παλαιότερα και με τους Εθνικό Αστέρα, Πανηλειακό, Ερμιονίδα και Παναιγιάλειο, είπε: «Ήταν το πρώτο του με τον Πανελευσινιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, αλλά περισσότερο που αυτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου».

Στη συνέχεια ο Πανελευσινιακός ταξιδεύει στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα (01/05) την Καλλονή για την 28η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι «τελικός» και για τις δύο ομάδες, που εξακολουθούν να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη θα δώσει ψυχολογία σε αυτόν που θα την πάρει. «Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα. Για εμάς όλα είναι ‘τελικοί’, κάθε βδομάδα πηγαίνουμε για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Θα είναι δύσκολος αγώνας κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χρειάζεται να δείξουμε συγκέντρωση και στόχος μας είναι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Σίγουρα αν φύγουμε με τους βαθμούς θα αισθανόμαστε λίγο καλύτερα ενόψει της συνέχειας».

Έπειτα από 27 αγωνιστικές ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην 16η θέση του πίνακα με 21 βαθμούς, 4 λιγότερους από τον Αιγινιακό, που είναι εκτός ζώνης. Μιλώντας για τον στόχο της παραμονής, ο Κολόκας υποστήριξε: « Είμαστε αήττητοι στα τρία τελευταία παιχνίδια, η ψυχολογία της ομάδας έχει αλλάξει, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που έχουμε κάνει στα τελευταία ματς. Η ομάδα έχει δείξει μια διαφορετική εικόνα μετά την έλευση του Γιώργου Βαζάκα. Θέλουμε τα θετικά αποτελέσματα. Πάμε για νίκες, αλλά ακόμα και οι ισοπαλίες είναι θετικές. Μοναδικός στόχος μας είναι η παραμονή και επιμένουμε.

Η έδρα θα παίξει σίγουρα σημαντικό ρόλο. Στα επόμενα εκτός θα κοιτάξουμε να πάρουμε κάτι θετικό σε όλα. Είναι γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε πανηγυρίσει τη νίκη μακριά από το γήπεδό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να το πετύχουμε στο επόμενο ματς με την Καλλονή. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και θέλουμε τη νίκη για να εξακολουθήσουμε να έχουμε καλή ψυχολογία».

Last modified onΠέμπτη, 27 Απρίλιος 2017 12:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep