Αποσύρθηκε ο Παγούδης!

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, Μιχάλης Παγούδης αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του γάντια.

Την αυλαία σε μία επαγγελματική καεριέρα 12 και πλέον χρόνων έριξε ο Μιχάλης Παγούδης! Ο 33χρονος τερματοφύλακας με επιστολή του έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν να εισέλθει και καθιερωθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην γκολκίπερ του Αχαρναϊκού υπερασπιζόταν την εστία της ομάδας του Μενιδίου από το 2012, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Γλυφάδα, Εθνικό, Ιωνικό και Πύργο Πυργίου. Έκλεισε την καριέρα του με 141 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, 29 στη Γ' Εθνική και 15 στο Κύπελλο. Τη σεζόν 2008-09 είχε σημειώσει το γκολ της... χρονιάς με βολέ στο παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας - Εθνικός Πειραιώς (1-2), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2012-13 αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στον 1ο όμιλο της - τότε - Football League 2.

Η επιστολή του Παγούδη:

«Ύστερα από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Μέσω της επιστολής αυτής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να εισέλθω και να σταθώ σ' αυτόν τον χώρο. Τα σωματεία καθώς και τις διοικήσεις ομάδων των οποίων αγωνίστηκα πρώτα ερασιτεχνικά και μετέπειτα ως επαγγελματίας, δίνοντας πάντα σωματικά και ψυχικά ό,τι καλύτερο μπορούσα, καθώς και την απαραίτητη προσήλωση και αξιοπρέπεια, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το φίλαλο ποδοσφαιρικό κόσμο, τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά κυρίως την οικογένειά μου, που ήταν πάντα δίπλα μου σε όλη αυτή τη διαδρομή.

Από καρδιάς,
Παγούδης Μιχάλης».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιούλιος 2016 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep