Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα το θυμάμαι για πάντα»

Ο Αλέξανδρος Κασμερίδης μίλησε για το γκολ πρόκρισης σε βάρος του Λεβαδειακού.

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Μαγούλας, Αλέξανδρος Κασμερίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου απέναντι στην πρώην ομάδα του, η οποία ήρθε χάρη σε δικό του τέρμα λίγο πριν το φινάλε.

«Όπως εξελίχθηκε το ματς ρισκάραμε», είπε αρχικά ο Κασμερίδης και συνέχισε: «Πήρα την άδεια του προπονητή μου να προωθηθώ. Δεν έχω σκοράρει ξανά, αλλά το πίστευα. Για να πας να κυνηγήσεις το γκολ, δεν μπορείς να μην το πιστεύεις. Ήμουν αμαρκάριστος και σκόραρα...».

Για τον έξαλλο πανηγυρισμό του:

«Δεν γίνεται κάθε μέρα αυτό. Ήταν η εξέλιξη του αγώνα τέτοια, γι' αυτό πανηγύρισα έτσι. Θα το θυμάμαι για πάντα».

Για το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είπε:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά είναι αρχή ακόμα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε ομάδες της Super League και με λίγη τύχη θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, όχι όπως άλλα χρόνια. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες, χαμηλά μπάτζετ και μικρός ανταγωνισμός. Πρέπει οι αρμόδιοι να βοηθήσουν. Εμείς είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα και τρεις φορές την εβδομάδα κάνουμε προπονήσεις σε πλαστικό με αθλητικά παπούτσια και όχι ποδοσφαιρικά. Είναι δύσκολες οι εποχές. Οι περισσότεροι παίζουμε για την επιβίωσή μας».

Για την επιλογή του να παίξει στον Αστέρα Μαγούλας:

«Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες της Β' Εθνικής πέρυσι. Περίμενα από την Α' Εθνική, αλλά δεν ήρθε και έτσι αποφάσισα να πάω κάπου που θα παίζω και θα έχω διασφαλισμένα τα χρήματά μου. Θέλω να βοηθήσω τον Αστέρα να πετύχει τον στόχο του και τον Δεκέμβριο ή το καλοκαίρι να κάνω το βήμα και να παίξω ή στη Super League ή στο εξωτερικό».

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep