Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Περιμένουμε ΕΕΑ και ΕΠΟ»

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε για όσα περιμένει η διοργανώτρια για να καθορίσει τον τρόπο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε για όσα περιμένει η διοργανώτρια για να καθορίσει τον τρόπο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Καβάλας Γιώργος Τσοκτουρίδης ξεκαθάρισε πως για να βγει ο αριθμός των ομάδων της Football League θα πρέπει να περιμένουν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να γίνουν ΠΑΕ όσες ανέβηκαν και την ΕΠΟ για το αν θα δικαιώσει τις ομάδες από την Football League 2 που ζητούν να συμπληρωθούν οι κενές θέσεις του πρωταθλήματος.

«Στο νέο πρωτάθλημα της Football League, η διοργανώτρια αρχή θα προχωρήσει στη συγκρότηση ενός ή δύο ομίλων, με γεωγραφικά κριτήρια στη δεύτερη περίπτωση. Σε περίπτωση μάλιστα που οι ομάδες, οι οποίες θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είναι περισσότερες από 22 τότε οδεύουμε προς τη δημιουργία δύο ομίλων»

Με συνέντευξη του στο kavalagoal.gr ο πρόεδρος της Καβάλας, Γιώργος Τσοκτουρίδης μίλησε για όσα συζητήθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Football League και τις διαδικασίες που απομένουν για να γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων.

-Τι συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League;

-«Ανάλογα τελικά με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League, η διοργανώτρια αρχή θα προχωρήσει στη συγκρότηση ενός ή δύο ομίλων, με γεωγραφικά κριτήρια στη δεύτερη περίπτωση. Σε περίπτωση μάλιστα που οι ομάδες, οι οποίες θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είναι περισσότερες από 22 τότε οδεύουμε προς τη δημιουργία δύο ομίλων».

«Μέχρι τώρα θα ήθελα να σας πω ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 ομάδες, ενώ περιμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τρεις ομάδες οι οποίες ενδεχομένως να δικαιωθούν και να ανέβουν από τη Γ΄ Εθνική στη Football League».

-Σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής που έχουν κατατεθεί που οδεύουμε;

-«Μέχρι τώρα θα ήθελα να σας πω ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 ομάδες, ενώ περιμένουμε την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τρεις ομάδες οι οποίες ενδεχομένως να δικαιωθούν και να ανέβουν από τη Γ΄ Εθνική στη Football League. Πάντως εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι κάποιες από τις 25 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, δεν είναι ΠΑΕ και αν καταφέρουν να γίνουν «Κάποιες από τις 25 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, δεν είναι ΠΑΕ και αν καταφέρουν να γίνουν Ανώνυμες Εταιρίες τότε θα πάρουν το πιστοποιητικό της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Football League». Πάντως η απόφαση την οποία λάβαμε είναι για δύο ομίλους».

-Υπήρξαν κάποιες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης;

-«Θα ήθελα να σας πω ότι η παραίτηση του Θανάση Σάμιου από τη θέση του Προέδρου της Δόξας Δράμας ενώ ταυτόχρονα θα ήθελα να σας πω ότι δεν παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Κέρκυρας αφού η ομάδα συγχωνεύτηκε με την Κασσιόπη, την μη παρουσία εκπροσώπου της Λάρισας, αλλά και της ομάδας του Πανσερραϊκού».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep