Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η καρδιά με την Παναχαϊκή»

Ο Ηλίας Φυντάνης θα είναι μόνο για 90 λεπτά αντίπαλος με την Παναχαϊκή. Ο Ηλίας Φυντάνης θα είναι μόνο για 90 λεπτά αντίπαλος με την Παναχαϊκή.

Ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Πάτρας στα Μέγαρα και τα περίεργα συναισθήματα του.

«Δεν παίζουν την Κυριακή ο Φυντάνης κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο Βύζας παίζει κόντρα στην Παναχαϊκή. Η καρδιά μου ανήκει στην Παναχαϊκή, άσχετα αν σ' αυτό το παιχνίδι θα είμαι στον αντίπαλο πάγκο»

Ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων δεν ξεχνά τους δεσμούς που έχει με την Παναχαϊκή και όσα έχει ζήσει με την ομάδα της Πάτρας. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» δεν δίστασε να πει πως η καρδιά του είναι με την Παναχαϊκή και είναι σαν να αντιμετωπίζει τον ίδιο του τον εαυτό.

«Δεν παίζουν την Κυριακή ο Φυντάνης κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο Βύζας παίζει κόντρα στην Παναχαϊκή. Ο Φυντάνης είναι με την Παναχαϊκή, αυτό να το ξέρετε και δεν αλλάζει. Η καρδιά μου ανήκει στην Παναχαϊκή, άσχετα αν σ' αυτό το παιχνίδι θα είμαι στον αντίπαλο πάγκο»!

«Στενοχωριέμαι που θα είμαι αντίπαλος της Παναχαϊκής, είναι ένα συναισθηματικό βάρος για μένα, αλλά είμαι επαγγελματίας προπονητής και είμαι υποχρεωμένος να παίξω για τη νίκη της ομάδας μου που τώρα είναι ο Βύζας. Θα λυπηθώ αν κερδίσω την Παναχαϊκή, αλλά θα κάνω τα πάντα για να την κερδίσω, γιατί έτσι πρέπει»

Πόσο περίεργα είναι τα συναισθήματα σε μια τέτοια κόντρα;

«Μόνο εγώ ξέρω πώς νιώθω μέσα μου γι' αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να πρόκειται να αντιμετωπίσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Στην Παναχαϊκή έζησα τις καλύτερες στιγμές μου ως προπονητής, φοβερές στιγμές εκείνη τη χρονιά που ανέβηκε η ομάδα στη Β' Εθνική. Πραγματικά το λέω, στενοχωριέμαι που θα είμαι αντίπαλος της Παναχαϊκής, είναι ένα συναισθηματικό βάρος για μένα, αλλά είμαι επαγγελματίας προπονητής και είμαι υποχρεωμένος να παίξω για τη νίκη της ομάδας μου που τώρα είναι ο Βύζας. Αλλά το ξαναλέω. Ο Φυντάνης είναι με την Παναχαϊκή, εκεί ανήκει η καρδιά του. Το επαγγελματικό καθήκον, όμως, λέει Βύζας. Και να σας το πω και πιο ωμά: θα λυπηθώ αν κερδίσω την Παναχαϊκή, αλλά θα κάνω τα πάντα για να την κερδίσω, γιατί έτσι πρέπει»!

«Ο Βύζας είναι μια πολύ άπειρη ομάδα, με μόνο δύο παίκτες να έχουν κάποια εμπειρία Β' Εθνικής. Απλώς η συγκυρία είναι για μας καλή, γιατί βρίσκουμε την Παναχαϊκή σε κακή κατάσταση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το εκμεταλλευτούμε αυτό».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ποιος έχει το πλεονέκτημα;

«Η Παναχαϊκή είναι το φαβορί και δεν το λέω έτσι για να το πω. Ο Βύζας είναι μια πολύ άπειρη ομάδα, με μόνο δύο παίκτες να έχουν κάποια εμπειρία Β' Εθνικής. Απλώς η συγκυρία είναι για μας καλή, γιατί βρίσκουμε την Παναχαϊκή σε κακή κατάσταση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Μόνο αν κερδίσουμε Παναχαϊκή και Θρασύβουλο στην έδρα μας, θα έχουμε τύχη».

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάρτιος 2013 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep