Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Έχασα λεφτά, κέρδισα ηρεμία»

Ο Μάρις Βερπακόφσκις εξηγεί, γιατί άφησε το Αζερμπαϊτζάν για χάρη του Εργοτέλη.

Ο νεοαποκτηθείς Λετονός επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Εργοτέλη και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «sportacentrs» αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να επιστρέψει στην Κρήτη. Αποκάλυψε ότι σε περίπτωση ανόδου θα μείνει στους «κιτρινόμαυρους» και τόνισε ότι προτίμησε την ηρεμία από τα περισσότερα χρήματα της Μπακού.

Σχετικά για την επιστροφή του στον Εργοτέλη είπε:

«Πάντα σκεφτόμουν αυτό το ενδεχόμενο. Από τότε που έφυγα, είχα πολύ καλή σχέση και επικοινωνούσα με τους ανθρώπους της ομάδας. Το φθινόπωρο άρχισα να σκέφτομαι την επιστροφή μου. Είπα ότι από τη στιγμή που στη Μπακού τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά, τότε αν υπήρχε η δυνατότητα τον Ιανουάριο θα γύριζα. Ο Εργοτέλης ήταν πάντα η πρώτη επιλογή και η πιο σοβαρή».

Για την αλλαγή προπονητή στον Εργοτέλη:

«Με γνώριζε και άναψε το πράσινο φως. Τον γνώρισα μόλις μία ημέρα και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Μιλήσαμε και ελπίζω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Οι θέσεις που μπορώ να παίξω είναι και στα άκρα και στην κορυφή. Η ομάδα παίζει 4-4-2 και 4-3-3, οπότε δεν θα έχω πρόβλημα».

Για τις αποδοχές του στο Αζερμπαϊτζάν: «Σίγουρα, αφήνοντας τη Μπακού έχασα χρήματα, αλλά θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο, γύρισα σε ένα μέρος που γνωρίζω πολύ καλά, με ηρεμεί και η οικογένειά μου νιώθει όμορφα. Υπάρχει η δυνατότητα να παίξω στη Super League, κάτι που προβλέπει το συμβόλαιό μου. Δεν μπορούσα να μείνω άλλο στη Μπακού και δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι να βρω κάτι διαφορετικό».

Για την κρίση στην Ελλάδα:

«Τα άλλαξε όλα. Τα πράγματα στον Εργοτέλη ήταν πολύ δύσκολα μετά τον θάνατο του προέδρου. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση και υπάρχει ενδιαφερόμενος χορηγός. Όπως έχω καταλάβει τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν πλέον καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό που έμεινε ο αρχηγός Ντιέγκο Ρομάνο. Υπάρχουν πολλοί καλοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την ακαδημία και αυτό το στοιχείο είναι πολύ θετικό για την ομάδα, γιατί προσελκύει και κόσμο στο γήπεδο. Γενικά το κλίμα είναι εξαιρετικό».

Για το επίπεδο της Football League:

«Είναι πολύ υψηλό. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ιστορία στη μεγάλη κατηγορία, όπως οι Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, Λάρισα, που θέλουν να γυρίσουν στη Super League. Η μάχη για την άνοδο θα είναι μεγάλη και περιμένω μία πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του:

«Όλο τον Ιανουάριο έκανα προπονήσεις και το μόνο που μου λείπει είναι τα παιχνίδια».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 16:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep