Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Χλεμπ: «Τεμπέληδες οι Έλληνες»

Ο Βιάτσεσλαβ Χλεμπ μετά τις... διακοπές του στην ΑΕΛΚ, υποστήριξε ότι έφυγε λόγω περικοπών.

Ήρθε το καλοκαίρι στη χώρα μας, αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Δοκιμάστηκε, έπεισε, αποκτήθηκε. Αδερφός του σπουδαίου άσου, Αλεξαντρ Χλεμπ, ο Βιάτσεσλαβ έπειτα από...121 λεπτά συμμετοχής αποχώρησε από την ΑΕΛΚ και έδωσε τα χέρια με την Τορπέντο Ζόντινο της Λευκορωσίας, κλείνοντας έτσι τον κύκλο της πλέον αποτυχημένης μεταγραφής της ομάδας της Λέσβου.

Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε να συνδυάσει διακοπές με το πρόγραμμα αποθεραπείας στην Αθήνα. Φαίνεται, άλλωστε και από τις φωτό που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Telegraf», στην οποία έδωσε και συνέντευξη και την οποία σας παρουσιάζει πρώτο το flnews.gr. Αν και όπως φαίνεται, πέρασε εξαιρετικά με τη γυναίκα του Όλγα, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τους Έλληνες, να εκτοξεύσει βέλη προς τους ποδοσφαιριστές και να υποστηρίξει ότι έφυγε, γιατί η ΑΕΛΚ έριξε το μπάτζετ λόγω αποτυχίας επίτευξης του στόχου της ανόδου! Φυσικά, υποστήριξε ότι τον Δεκέμβριο υπέστη υποτροπή, γιατί επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.

«Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές κάνουν μόνοι τους παρέα. Δεν τους αρέσει που οι μισθοί των ξένων είναι υψηλότεροι», είπε για τη θητεία του στην ΑΕΛΚ και για το επίπεδο του πρωταθλήματος ανέφερε: «Το χειρότερο. Οι πιο έμπειροι, βέβαια, λένε ότι είναι δυσκολότερο από την πρώην κατηγορία από πλευράς πίεσης και ταχύτητας».

Οι συμπατριώτες του Χλεμπ τον ρώτησαν για την κρίση και ο ίδιος τόνισε: «Νόμιζα ότι οι Έλληνες δούλευαν σκληρά, αλλά είναι τεμπέληδες. Σύμφωνα με τον νόμο, τα μαγαζιά τη Δευτέρα είναι ως τις 2 το μεσημέρι ανοικτά. Το ίδιο την Τετάρτη και την Παρασκευή».

Σχετικά με τον τραυματισμό του ανέφερε: «Ξεκίνησα να προπονούμαι πολύ νωρίς μετά από έναν τραυματισμό και έτσι έπαθα υποτροπή». Τέλος, ανέφερε ότι η αποτυχία επίτευξης του στόχου της ανόδου έφερε μείωση του μπάτζετ και η Καλλονή δεν μπορούσε να αντέξει τις αποδοχές του... Ετσι ο ίδιος γύρισε στη χώρα του και την Τορπέντο.

Το δημοσίευμα της «Telegraf» παρουσίασε και φωτογραφικό ρεπορτάζ της παρουσίας του Χλεμπ σε Μυτιλήνη και Αθήνα...

hleb1

hleb2

hleb3

hleb4

hleb5

hleb13

hleb6

hleb7

hleb8

hleb9

hleb10

hleb11

hleb12


Media

Last modified onΤρίτη, 29 Ιανουάριος 2013 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep