Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Να τι συνέβη με την Καλλονή»

Ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς μιλάει στο «Fl News» για το «διαζύγιό» του με την ΑΕΛ Καλλονής.

Παρελθόν με αιχμές από την ΑΕΛ Καλλονής αποτέλεσε προ ημερών ο Σέρβος κόουτς, Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς. Ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Λέσβου κατηγορήθηκε για αφερεγγυότητα και αντιεπαγγελματισμό και θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και έφτασαν τα πράγματα στο σημείο αυτό.

 

-Κ. Μιχαΐλοβιτς, η δεύτερη επιστροφή σας στην Καλλονή διεκόπη γρήγορα και επεισοδιακά... Τι συνέβη;

«Όταν δέχτηκα την πρόταση να επιστρέψω στην ομάδα είχα ενημερώσει ότι θα πρέπει να λείψω για κάποιο διάστημα λόγω υποχρεώσεων με το UEFA Pro Licence. Στις 8 Οκτωβρίου ήταν το τρίτο σεμινάριο. Αφού ενημέρωσα τους ανθρώπους της Καλλονής πήγα και παρακολούθησα το σχολείο, ωστόσο ενημερώθηκα ότι θα πρέπει να παρακολούθησω και τέταρτο σεμινάριο, που αρχίζει στις 26 Νοεμβρίου.

Τότε με ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυνής, ο Λουκάς Καραδήμος, ότι ο πρόεδρος θα φωνάζει αν συνεχίσω να λείπω. Εγώ του εξήγησα ότι το να αποκτήσω το UEFA Pro Licence είναι η ζωή μου και ότι πρέπει να τελειώνω με ό,τι ξεκίνησα. Με αυτό το δίπλωμα μπορώ να είμαι προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα. Την επόμενη ημέρα με κάλεσε στο γραφείο ο Καραδήμος με τον προπονητή Τίμο Καβακά. Ο Καβακάς μου είπε: 'Δεν ταιριάζουμε'. Αρχικά δεν κατάλαβα τι εννοούσε, ωστόσο μου εξήγησαν ότι πρέπει να φύγω».

 

-Τι τους απαντήσατε;

«Δεν είπαμε πολλά. Μου ζητήθηκε να επιστρέψω τα ρούχα που είχα χρεωθεί, την τσάντα και τη μηχανή που μου είχε δοθεί από την ομάδα».

 

-Σας πείραξε η απομάκρυνση από την Καλλονή;

«Μακάρι να μπορούσα να μείνω και όλη μου τη ζωή εκεί. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη για την τιμή που μου έκανε να επιστρέψω για δεύτερη φορά στην ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Νοέμβριος 2012 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep