Οι αριθμοί του Κόστιτς

Ο γνώριμος Γουέρε και η απόλυση του Μίλος Κόστιτς από τη Λουφτετάρι.

Νέο προπονητή έχει από τη Δευτέρα (11/02) ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Μίλος Κόστιτς με τον οποίο οι επαφές είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Το ΔΣ της ΠΑΕ, άλλωστε, λίγες ώρες μετά τη δήλωση στήριξης του Ηλία Αϊβάζογλου στον πρώην προπονητή, Θωμά Γράφα αποφάσιζε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα έλυνε τη συνεργασία μαζί του.

Ο 47χρονος Σλοβένος θα βρει στη θεσσαλική ομάδα έναν παλιό γνώριμο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ομάδα του Μενιδίου, τον Πολ Γουέρε. Ο Κενυάτης, μάλιστα, όπως στον Αχαρναϊκό, έτσι και στον ΑΟΤ είχε ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Όσο για τους αριθμούς του Κόστιτς; Απολύθηκε τον Σεπτέμβριο από την αλβανική Λουφτετάρι, αφού στο πρωτάθλημα είχε 4 ήττες σε ισάριθμα ματς. Στα προκριματικά του Europa League η τότε ομάδα του γνώρισε ήττα 5-0 από τη Βέντσπιλς και στον επαναληπτικό παραχώρησε ισοπαλία 3-3, ενώ είχε και μία νίκη (4-0) στο Κύπελλο.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Κόστιτς βρέθηκε για λίγες μόνο προπονήσεις στον Ηρακλή, αλλά μετά τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική αποχώρησε, ενώ τη σεζόν 2016-17 είχε απολογισμό 6-1-10 με την ομάδα του Μενιδίου. Παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα, αλλά ήταν κοινό μυστικό ότι έφυγε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep