Συμπαράσταση στην Αναγέννηση

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής ανήρτησαν πανό… αλληλεγγύης για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η είδηση ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λόγω οικονομικής αδυναμίας, προκάλεσε αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Οι οπαδοί της Παναχαϊκής στο παιχνίδι του Σαββάτου (19/01) με τον Πλατανιά, ανήρτησαν πανό συμπαράστασης προς τους Καρδιτσιώτες.

«Αλληλεγγύη στην Καρδίτσα. Όχι άλλες ομάδες στο περιθώριο», έγραφε, με τους Πατρινούς φιλάθλους να εκδηλώνουν έτσι την στενοχώρια τους που μια ιστορική ομάδα χάνεται από τον χάρτη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Οι οπαδοί της Αναγέννησης σε ανάρτησή τους ανέφεραν:

«Όλες αυτές τις μέρες δεχτήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο ! Από φίλους, εχθρούς και παιδιά που έχουμε γνωρίσει στα γήπεδα που ταξιδεύαμε ασταμάτητα όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας τις ίδιες ανησυχίες σαν οπαδοί καθώς ονειρευόμασταν το ίδιο ποδόσφαιρο, αυθεντικό σαν το πρώτο καιρό χωρίς λαμόγια και στοιχήματα και με κερκίδες γεμάτες με χρώμα και συνθήματα.

Τους ευχαριστούμε έναν-έναν ξεχωριστά για τα μηνύματα συμπαράστασης, η ΑΣΑ είναι μεγάλη ομάδα και οπαδοί της είναι αυτοί που θα την φτάσουν ψηλά, ζώντας πάλι ωραίες στιγμές όπως έχουμε ζήσει στο παρελθόν, το χρωστάμε άλλωστε στους εαυτούς μας.
Οι ιδέες δεν πεθαίνουν, η τρέλα δεν σβήνει....

Βαστάτε γερά αδέρφια ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΕΣ μέσα από αυτό πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί !

υγ. ένα πανί από τους φίλους της Παναχαϊκής».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep