Με αρχηγό Σάλιακα

Ο Μανώλης Σάλιακας μιλάει ως αρχηγός στον διαιτητή της αναμέτρησης με την Αυστρία. Ο Μανώλης Σάλιακας μιλάει ως αρχηγός στον διαιτητή της αναμέτρησης με την Αυστρία.

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας σε αγώνα της για τα προκριματικά του Euro U21 και αρχηγός της ομάδας ήταν ο Μανώλης Σάλιακας του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από την Αυστρία στο γήπεδο της Τούμπας, στο πρώτο ματς των play - offs για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. O Μανώλης Σάλιακας αγωνίστηκε για 90 λεπτά φορώντας ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ ο Μωραΐτης της Παναχαϊκής έμεινε εκτός 18αδας.

Στο 36′ η Αυστρία είχε δοκάρι με τον Κρίστοφ Μπάουμγκαρντερ, ενώ η Ελλάδα έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 42′ με τον Γαλανόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν πιο απειλητικό και έφτασε κοντά στο γκολ με τους Ανδρούτσο (64′), Λημνιό (68′) και Κωτσόπουλο (74′).  Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα έγινε το 0-1. Από το κόρνερ του Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ ο Γιακούποβιτς πήρε την κεφαλιά και ο Πος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΕΛΛΑΔΑ U21 (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Γαλανόπουλος, Καραχάλιος, Μπουζούκης (83′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (46′ Λάμπρου), Λημνιός, Ανδρούτσος (65′ Κωτσόπουλος).  

AYΣΤΡΙΑ U21 (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Σλάγκερ, Ινγκολιτς, Πος, Λίνχαρτ, Ούλμαν, Ντάνσο (70′ Ντόμινικ Μπάουμγκαρτνερ), Λιούμπιτς, Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ, Λόβριτς (90+2′ Κβάσινα), Βολφ, Γκρμπιτς (62′ Γιακούποβιτς).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep