«Παραίτηση... έλλειψης σεβασμού»

Άστοχη χαρακτήρισε την τοποθέτηση του Θωμά Κυπαρίσση ο πρώην φορ του Πανσερραϊκού, Σάκης Γκόγκας.

[googlead][/googlead]

Ως παραίτηση που δείχνει έλλειψη σεβασμού στον Πανσερραϊκό χαρακτήρισε αυτή του Θωμά Κυπαρίσση ο Σάκης Γκόγκας. Ο πρώην επιθετικός των «λιονταριών» με ποστάρισμά του στο Facebook έκανε λόγο για τεράστια λάθη στον σχεδιασμό και υπενθύμισε ότι οι παλιοί παίκτες αξίζουν μεγαλύτερο σεβασό, γιατί εκείνοι έβαλαν πλάτη πέρυσι...

Συγκεκριμένα, ο Γκόγκας έγραψε:

«Φίλε Θωμά θεωρώ λίγο άστοχες τις δηλώσεις σου... Μέχρι πριν 1 μήνα αποθέωνες το ρόστερ και το πίστευες χωρίς δεύτερη σκέψη. Ειδικά οι παλιοί παίκτες είναι αυτοί που αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό... Την περασμένη χρονιά έσωσαν την ομάδα και το καλοκαίρι έβαλαν τον Πανσερραϊκό πάνω από το Εγώ τους, απορρίπτοντας προτάσεις από άλλους συλλόγους της κατηγορίας και με αβέβαιο το μέλλον της ομάδας μας.

Χαίρομαι που τουλάχιστον αναλαμβάνεις μέρος της ευθύνης, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι έγιναν τεράστια λάθη... Για παράδειγμα είναι τουλάχιστον απαράδεκτο η ομάδα να πορεύεται με ένα ρόστερ 33 παικτών μετά την προσθήκη 13 νέων ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο.

Είναι σχεδόν απίθανο να έχεις ήρεμα αποδυτήρια και να αποκτήσεις την απαιτούμενη ομοιογένεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης λυπηρό ότι το γήπεδο παραμένει άδειο και ο Πανσερραϊκός δεν «κέρδισε» ούτε έναν νέο φίλαθλο...

Τέλος, το ότι παραιτείσαι στα μέσα της χρονιάς και αμέσως μετά το τέλος των μεταγραφών για μένα δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στον Πανσερραϊκό, ένα επίσης τεράστιο μέγεθος στον χώρο του ποδοσφαίρου όπως η ΑΕΛ, τη φανέλα της οποίας τίμησες... Ακόμα και κάτω από δύσκολες βαθμολογικά συνθήκες είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα δώσουν απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να σωθεί η χρονιά!».

gogas

Πηγή φωτ.: serressport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2018 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep