Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γενική συνέλευση για… 19

Το μαγείρεμα των προέδρων της Super League για την παραμονή των ομάδων που υποβιβάστηκαν συνεχίζεται χωρίς όριο. Το μαγείρεμα των προέδρων της Super League για την παραμονή των ομάδων που υποβιβάστηκαν συνεχίζεται χωρίς όριο.

Η αύξηση των ομάδων της Super League δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί από το διοικητικό συμβούλιο και ψάχνουν «νομιμοποίηση» σε Γενική Συνέλευση.

Στη Super League μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση, όπου ο καθένας είχε διαφορετική άποψη αποφάσισε να «λύσει» τα προβλήματα της σε Γενική Συνέλευση. Εκεί θα αποφασιστεί αν οι ομάδες που θα αγωνίζονται στην επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία θα είναι 19 και αν θα κάνουν κανονικά μεταγραφές όλες οι ομάδες που δεν πήραν άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ.

Για ακόμη μια φορά ο συνεταιρισμός της μεγάλης κατηγορίας λειτουργεί για το συμφέρον των ομάδων του και αφού αποφάσισε να μην υποβιβαστούν οι ομάδες που δεν πήραν άδεια, τώρα θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του και αυτές που υποβιβάστηκαν βαθμολογικά.

Μάλιστα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος δεν διέψευσε την είδηση της αύξησης των ομάδων και τόνισε πως ψάχνουν τα νομικά ζητήματα, αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία κάθε απόφαση για αύξηση συλλόγων σε μια κατηγορία αφορά την επόμενη σεζόν και προβλέπεται μέσα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Football League, πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει πως αν υπάρξει επιβεβαίωση αυτού του σεναρίου θα συμπληρωθεί ο αριθμός των 18 ομάδων της δεύτερης κατηγορίας με τρεις ακόμη από τους ομίλους της Γ' Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ποτέ στα 53 χρόνια της Α' Εθνικής δεν υπήρξε πρωτάθλημα με μονό αριθμό ομάδων και φυσικά ποτέ δεν έγινε με πάνω από 18. 

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιούνιος 2012 20:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep