Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Αφίξεις… Γ’ Εθνικής

Με άνοδο τριών ομάδων από την Football League 2 θα καλύψει τις κενές θέσεις του πρωταθλήματος η λίγκα, αν επιβεβαιωθεί το "τραβηγμένο" σενάριο της αύξησης των ομάδων της Super League σε 19. Με άνοδο τριών ομάδων από την Football League 2 θα καλύψει τις κενές θέσεις του πρωταθλήματος η λίγκα, αν επιβεβαιωθεί το "τραβηγμένο" σενάριο της αύξησης των ομάδων της Super League σε 19.

Αν αυξηθούν οι ομάδες της Super League θα ανέβουν ακόμη τρεις σύλλογοι από την Football League 2.

Οι ομάδες της Football League 2 θα είναι κερδισμένες αν επιβεβαιωθεί το «τραβηγμένο» σενάριο αύξησης των ομάδων της Super League σε 19. Αν την Δευτέρα (11/6) το διοικητικό συμβούλιο της Super League επιβεβαιώσει το σενάρια που θέλει την παραμονή των τριών που υποβιβάστηκαν και την άνοδο των τριών από την Football League, θα υπάρξουν νέες ανακατατάξεις στην δεύτερη εθνική κατηγορία.

Στο συμβούλιο της Football League τέθηκε υποθετικά αυτό το θέμα και η απάντηση ήταν πως ανέβουν τρεις ομάδες από την Football League 2 για να καλύψουν τις «κενές» θέσεις του πρωταθλήματος. Αυτό προβλέπει ο ΚΑΠ και αυτό θα ακολουθήσει για ακόμη μια φορά η διοργανώτρια αρχή. 
Η επιλογή του περσινού καλοκαιριού άλλωστε την βοήθησε, αφού δύο από τις ομάδες που ήρθαν από την Football League 2 βρίσκονται στα play off του πρωταθλήματος και διεκδικούν την άνοδο τους στην Super League. Το παράδειγμα του Πλατανιάς και της Καλλονής, δύο ομάδων με υγεία σε όλους τους τομείς μπορεί να αποτελέσει οδηγό και για άλλους.

 

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep