Ξανάσμιξαν Γκέσιος - Τεγούσης

Ο Γιάννης Γκέσιος έχει 56 συμμετοχές και 15 γκολ στη Γ' Εθνική Ο Γιάννης Γκέσιος έχει 56 συμμετοχές και 15 γκολ στη Γ' Εθνική

Οι Γιάννης Γκέσιος και Κώστας Τεγούσης θα είναι συμπαίκτες και στον Εθνικό.

[googlead][/googlead]

Στις 19/12 η Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ επικύρωσε τη συναινετική λύση συμβολαίων των Γιάννη Γκέσιου (με Παναχαϊκή) και Κώστα Τεγούση (με Τρίκαλα) και οι ποδοσφαιριστές κατέληξαν άμεσα στις ανοικτές αγκάλες του Εθνικού.

Μάλιστα, θα είναι συμπαίκτες για δεύτερη διαδοχική σεζόν, αφού είχε προηγηθεί η συνύπαρξη τους το 2016-17 στον Αγροτικό Αστέρα. Ο 29χρονος Γκέσιος είχε  30 συμμετοχές και 6 γκολ στη Football League με τη ομάδα του Ευόσμου, ενώ ο 26χρονος Τεγούσης μέτρησε 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 4 τέρματα.

Πλέον οι δύο παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την άνοδο του Εθνικού από τη Γ' Εθνική (2ος στον 6ο όμιλο πίσω από την Προοδευτική).

Να σημειωθεί ότι ο Γκέσιος είχε φέτος τρεις συμμετοχές με την Παναχαϊκή (οι δύο στο κύπελλο) και ο Τεγούσης τέσσερις με τα Τρίκαλα (οι δύο στο κύπελλο).

Η ανακοίνωση για τον Γκέσιο:

«Ο Εθνικός καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκέσιο. Ο 29χρονος (3/8/1988) επιθετικός είναι ένας παίκτης με πλούσιο βιογραφικό, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Παναχαϊκή αγωνιζόμενος στην Football League, ενώ έχει περάσει απο Εδεσσαϊκό ‎(2005-2006), Άρη, ΠΑΟΝΕ, Ρόδο, Βέροια, Αναγέννηση Επανωμής, Βέροια, Κέρκυρα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγινιακό, Χανιά, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανελευσινιακό και Αγροτικό Αστέρα».

Η ανακοίνωση για τον Τεγούση:

«Ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Τεγούση. Ο 26χρονος μέσος (8/8/1991) ξεκίνησε την σταδιοδρομία του απο τις Ελπίδες Αγρινίου ενω έχει πλούσιες παραστάσεις από την Football League καθώς έχει αγωνιστεί σε Αγροτικό Αστέρα, Καλλιθέα, Φωστήρα και Αιγάλεω, όπως επίσης σε Προοδευτική και Μανδραϊκό.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η ομάδα του ΑΟ Τρικάλων απο την οποία είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι».

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 10:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep