Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μεγάλο… παζάρι

Ευκαιρίες για πολλές ομάδες αναμένεται να δώσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, αν η ΕΠΟ δεν δώσει το δικαίωμα στις ομάδες που δεν πήραν άδεια να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Ευκαιρίες για πολλές ομάδες αναμένεται να δώσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, αν η ΕΠΟ δεν δώσει το δικαίωμα στις ομάδες που δεν πήραν άδεια να προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Οι ομάδες της Super League που δεν πήραν άδεια θα στείλουν αρκετούς από του ποδοσφαιριστές στο μεταγραφικό παζάρι της Football League.

Οι οικονομικές περιπέτειες που περνούν οι περισσότερες από τις ομάδες της Super League θα οδηγήσουν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν ελεύθεροι να αναζητήσουν καταφύγιο στην Football League. Η άνεση χρημάτων βέβαια δεν υπάρχει ούτε στις ομάδες της κατηγορίας, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσουν να υπογράψουν συμβόλαια ώστε να μην μείνουν χωρίς ομάδα για ένα χρόνο.

Αυτά βέβαια αν η ΕΠΟ δεν κάνει πάλι το θαύμα της και μετά την χαριστική διάταξη της παραμονής στην κατηγορία τους δώσει και άδεια να κάνουν κανονικά μεταγραφές. Αυτό βέβαια θα σημαίνει πως είτε έχεις άδεια, είτε δεν έχεις το ίδιο είναι αν δεν πάρεις εισιτήριο για κάποια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούνιος 2012 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep