Μια ιδιαίτερη σχέση

Ο Δημήτρης Μαχαίρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Εργοτέλη στην αγκαλιά του αδερφού του, Φανούρη Ο Δημήτρης Μαχαίρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Εργοτέλη στην αγκαλιά του αδερφού του, Φανούρη
Ο Δημήτρης Μαχαίρας «άνοιξε λογαριασμό» με την φανέλα της Δόξας Δράμας και αφιέρωσε το γκολ κόντρα στον Εργοτέλη σε ένα πολύ δικό του πρόσωπο.
[googlead][/googlead]
 
Το πρώτο γκολ του Δημήτρη Μαχαίρα με την φανέλα της Δόξας Δράμας ήταν αφιερωμένο σε ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο. Ο μέσος των «μαυραετών» έκλεισε το σκορ στο νικηφόρο 4-0 επί του Εργοτέλη και με το που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαδά έφυγε... σφαίρα για την εξέδρα, όπου βρισκόταν ο αδερφός του, Φανούρης. 
 
Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και ο Φανούρης αποτελεί τον μεγαλύτερο "φαν" του Δημήτρη. Μάλιστα στην Δράμα δεν βρίσκεται απλά σαν επισκέπτης προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα του αδερφού αλλά τον ακολούθησε στην Μακεδονική πόλη για μόνιμη εγκατάσταση, όπως είχε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια όταν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, μετακομίζοντας στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Να θυμίσουμε πως ο τόπος καταγωγής των αδερφών Μαχαίρα είναι ο Πύργος.
 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep