«Παρατσούκλι το Ντίβατς»

Ντίβατς τον φωνάζουν από δέκα ετών όπως είπε ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος. Ντίβατς τον φωνάζουν από δέκα ετών όπως είπε ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ εξήγησε την προέλευση του προσωνυμίου «Divac» που χρησιμοποιεί στην καριέρα του και στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μέσος του Απόλλωνα Πόντου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Αιγινιακό στην κάμερα του Cosmote TV και ξεκαθάρισε την αγάπη του για τον Βλάντε Ντίβατς.

Σημαντικό ξεκίνημα για τον Απόλλωνα Πόντου στην σεζόν με τη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Πολύ καλό επειδή είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην σεζόν και το έκανε πιο δύσκολο ο αγωνιστικός χώρος που δεν μας άφησε να παίξουμε όπως θέλαμε. Μπήκαμε με τον καλύτερο τρόπο και θα περιμένουμε τώρα να δούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League».

Σας θεωρούν από τα φαβορί για την άνοδο...

«Εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε σίγουρα. Θα δουλέψουμε σκληρά και ο στόχος μας είναι η άνοδος. Θα δούμε, όμως, τι θα γίνει».

Η επιλογή σου να γράψεις Ντίβατς στην φανέλα σου από που προέκυψε;

«Αυτό είναι το παρατσούκλι μου από δέκα χρονών στην Σερβία, με ακολούθησε στην Ελλάδα και φυσικά αφορά τον Βλάντε Ντίβατς που όλοι τον γνωρίζουν. Παρακολουθώ μπάσκετ και φυσικά είδα και τον τελικό του Ευρωμπάσκετ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep