Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τι είδε ο Γιαπωνέζος

Ο Ιάπωνας ήρθε από το Τόκιο για να βγάλει φωτογραφίες στην Αθήνα για τον τελικό του κυπέλλου και τα γήπεδα της Β' Εθνικής. Ο Ιάπωνας ήρθε από το Τόκιο για να βγάλει φωτογραφίες στην Αθήνα για τον τελικό του κυπέλλου και τα γήπεδα της Β' Εθνικής.

Ο Ιάπωνας φωτογράφος θα κάνει γνωστό το "Ελ Πάσο" και στο Τόκιο.

Ταξίδεψε από τα Τόκιο στην Αθήνα με αφορμή τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Δεν έμεινε μόνο σε αυτό, όμως, αφού αυτό που τον συγκινεί περισσότερο είναι τα ξεχωριστά τοπία που είναι χτισμένα τα γήπεδα στην Ευρώπη. Με την φωτογραφική του μηχανή θέλει να το «φυλακίζει» και αυτό τον έκανε να βρεθεί και στο γήπεδο της Καλλιθέας που είναι από τα πιο ξεχωριστά που έχει δει όπως είπε στην σύντομη κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Είναι φωτογράφος σε αθλητικό περιοδικό στο Τόκιο και ταξιδεύει συχνά στην Ευρώπη για να καλύψει αθλητικά γεγονότα και θα έρθει πάλι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα γίνει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
•    Η φράση «Τι είδε ο Γιαπωνέζος» προέρχεται από μια επιθεώρηση που ανέβηκε στο θέατρο το 1987 σε κείμενα Λάκη Λαζόπουλου και Αννας Παναγιωτοπούλου.

Last modified onΤρίτη, 01 Μάιος 2012 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep