Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καψούρης ο πρόεδρος!

Από τούτη δω τη γωνιά έχουμε αποδείξει ότι δεν θίγουμε υπολείψεις, αλλά οι ιστορίες έστω και χωρίς "πρόσωπα" έχουν το ενδιαφέρον τους.

Γι' αυτό ονόματα δεν λέμε. Αυτή τη φορά, λοιπόν, πρόεδρος ομάδας της Football League πήγε σε μπαρ της περιοχής που διαμένει. Μπαίνει στο μαγαζί και συναντά την κοπέλα που έψαχνε, την οποία είχε γραμματέα παλιότερα στην ομάδα του και την οποία απέλυσε όταν έμαθε ότι εκείνη «τραβιόταν» με ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε για τον λόγο αυτόν. Τη συναντά που λέτε ο πρόεδρος και αφού χαιρέτησε την παρέα της, τής ζήτησε κάποια χαρτιά και την κάρτα σιμ που είχε όταν ήταν στην ομάδα, τα οποία η κοπέλα αρνήθηκε να δώσει.

Με αποτέλεσμα αυτός να της πάρει το κινητό τηλέφωνο για εκβιασμό. Η κοπέλα άρχισε να τον βρίζει, και εκείνος να τη σπρώχνει. Για να μην ξεφύγει κι άλλο ο ήρωας της ιστορίας μας, η τέως γραμματέας υποχώρησε και πήγε σπίτι της για να του δώσει εκείνα που της ζητούσε. Και κάπως έτσι έληξε η ιστορία. Οι φήμες βέβαια λένε ότι ο πρόεδρος ακόμα δεν την έχει ξεπεράσει.

Last modified onΤρίτη, 27 Νοέμβριος 2012 22:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep