Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πληρώσαμε εισιτήριο ρε…»

Παραδοσιακούς τρόπους χρησιμοποίησε η διοίκηση του Βύζαντα για να προσελκύσει τους οπαδούς της ομάδας να πάνε στο γήπεδο για το ματς με την Επανωμή. Παραδοσιακούς τρόπους χρησιμοποίησε η διοίκηση του Βύζαντα για να προσελκύσει τους οπαδούς της ομάδας να πάνε στο γήπεδο για το ματς με την Επανωμή.

 

Ανταποκρίθηκε ο κόσμος των Μεγάρων στην δωρεάν είσοδο που θέσπισε η διοίκηση για ανέργους και παιδιά μέχρι 16 ετών.

Το θέαμα στην αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στον Βύζαντα και την Αναγέννηση Επανωμής δεν προσέφερε τις συγκινήσεις που θα περίμεναν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Μεγάρων. Η διοίκηση της ομάδας έκανε προσπάθεια για να προσελκύσει τον κόσμο και μπήκαν δωρεάν όσοι είχαν κάρτες ανεργίας και τα παιδιά μέχρι 16 ετών. Στις εξέδρες βρέθηκαν περισσότεροι από χίλιοι οπαδοί και το ότι μόλις οι 280 πλήρωσαν εισιτήριο δείχνει πως υπήρξε ανταπόκριση. Οι εισπράξεις ήταν 2.320 ευρώ και δεν φτάνουν ούτε για τα έξοδα διαιτησίας (1.900 ευρώ) αν σκεφτεί κανείς πως αυτές δεν είναι καθαρές, αφού έχουν απόδοση ΦΠΑ και άλλες κρατήσεις προς τις διοργανώτριες αρχές.
Κάποιος από τους 280 που βρέθηκαν στις εξέδρες κάποια στιγμή που το επίπεδο του θεάματος είχε πέσει στο «μηδέν» φώναξε ακόμη και προς τον διαιτητή… «Εχουμε πληρώσει εισιτήριο ρε… Παίξτε μπάλα! Και εσύ σφύρα καλά ρε»!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep