Η πρωταθλήτρια ΑΕΛ στον «Ορίζοντα» (video)

Θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή γίνεται η ομάδα της ΑΕΛ του 1988 που κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στα προγνωστικά

Τα Outsiders, την επιτυχία που έρχεται κόντρα στις πιθανότητες και ανατρέπει όλα τα προγνωστικά, εξετάζει η εκπομπή του MEGA «Ορίζοντας» με τον Σωτήρη Δανέζη που θα προβληθεί την Κυριακή (10/4, 24:00) και μια από τις τέσσερις ιστορίες που εξετάζονται έχει χρώμα «βυσσινί».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ το 1988 είχε προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, καθώς πρώτη φορά μια ομάδα της επαρχίας, και όχι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, κατάφερνε να πάρει τον τίτλο στην Ελλάδα. Στην εκπομπή μιλούν πρωταγωνιστές εκείνης της ομάδας, που θυμούνται πως έφτασαν στον θρίαμβο. Στη Λάρισα η εκπομπή συνάντησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Γιάννη Αλεξούλη, Γιάννη Γκαλίτσιο, Κώστα Κολομητρούση και Σάκη Τσιώλη, με τον τελευταίο να είναι ο προπονητής της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Δείτε ένα sneak peek από την εκπομπή «Ορίζοντας» για την ΑΕΛ…

Media

"Outsiders" - Sneak Video

SNEAK VIDEO: Δείτε τώρα ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ του Ορίζοντα που θα προβληθεί αυτήν την Κυριακή, στις 24.00 στο Mega. Τέσσερις καταπληκτικές ιστορίες όπου οι "λιγότερο ευνοημένοι" έγιναν μια μέρα "νικητές"!

Posted by Orizontas on Friday, 8 April 2016
Last modified onΠαρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep