Φτάνει η κοροϊδία...

Σαν να μην έφταναν τα όσα άκουσε ο Βασίλης Αδαμάκης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με αφορμή τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Εθνικό Αστέρα τον τελευταίο μήνα, νέο... σόου ακολούθησε περίπου μισή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

Ο πρόεδρος της ομάδας της Καισαριανής βρέθηκε ξανά απολογούμενος, αυτή τη φορά απέναντι σε άνθρωπο του γηπέδου, ο οποίος σε πολύ έντονο ύφος ζητούσε από τον Αδαμάκη οφειλόμενα προς το πρόσωπό του. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος έλεγε προς τον Αδαμάκη: "Δεν αντέχω άλλη κοροίδία. Από το ματς με τον ΠΑΟΚ μου λες ότι θα μου δώσεις τα λεφτά μου και δεν μου τα δίνεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κοροϊδία. Μου χρωστάς. Δεν σου χρωστάω". Ο Αδαμάκης από την πλευρά του προσπαθούσε να καθησυχάσει τον υπάλληλο, αλλά οι φωνές του τελευταίου ακούγονταν για αρκετή ώρα. Πάντως, ήταν ευτυχές το γεγονός ότι υπήρχαν και δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αστέρα μπροστά στο συμβάν και τα πράγματα δεν έγιναν χειρότερα... Νωρίτερα, πριν την έναρξη του αγώνα, φίλος του Εθνικού Αστέρα ζητούσε από τον Αδαμάκη να φύγει, αφού όπως του τόνισε και ο ίδιος "φθείρεται" από την παραμονή του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

 

Πάντως αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η αντίδραση του Αδαμάκη μετά τα όσα έγιναν στο σημερινό παιχνίδι, αλλά και τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Θέμης Γουσούλης. Ο πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στα αποδυτήρια και τόνισε στους παρευρισκόμενους ποδοσφαιριστές: "Δεν θα μου πείτε εσείς πότε θα παραιτηθώ". Κίνηση που άφησε αρκετούς... αποσβολωμένους, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αδαμάκης δεν μπορεί να βρει λύση στα προβλήματα της ομάδας και οι παίκτες με τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Δημητρίου είναι αυτοί που ουσιαστικά κρατάνε όρθιο τον Εθνικό Αστέρα αυτή την περίοδο.

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2012 18:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep