To exit poll της Football League

Αναγνωριστικά τηλέφωνα ανάμεσα σε όλες τις πλευρές ώστε να "ξέρουν" τι τους περιμένει την Τετάρτη στο συμβούλιο της Football League. Αναγνωριστικά τηλέφωνα ανάμεσα σε όλες τις πλευρές ώστε να "ξέρουν" τι τους περιμένει την Τετάρτη στο συμβούλιο της Football League.

Το δικό τους exit poll έχουν ορίσει στη Football League για την Τετάρτη (23/9) ώστε να γνωρίζουν τι προβλήματα έχουν να λύσουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Καθοριστικό για πάρα πολλά θα είναι το συμβούλιο της Football League της Τετάρτης (23/09) και οι πρόεδροι των 18 ομάδων της δεύτερης κατηγορίας θα κληθούν να ψηφίσουν για πολλά ζητήματα, αλλά κυρίως να μετρήσουν την εικόνα που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα. Το περσινό παράδειγμα του Πανηλειακού που έφυγε λίγες αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος από τον Νότιο όμιλο της Football League δεν θέλει κανείς να γίνει και αυτή τη σεζόν και τώρα που βρίσκονται όλες οι ομάδες στην αφετηρία θα μπει για ακόμη μια φορά στο τραπέζι το ζήτημα της αποχώρησης για όποια ομάδα δεν μπορεί να είναι σίγουρη πως θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. 

Οι κρυφές ψηφοφορίες, πάντως, αναφέρουν πως δεν είναι σίγουρο πως θα μπουν στην αφετηρία 18 ομάδες και σίγουρα τα πρώτα μηνύματα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δείχνουν πως αρκετοί θα έχουν προβλήματα, με τους περισσότερους να τα θεωρούν μικρά για να τους στερήσουν τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. 

Απομένουν απλά λίγες ημέρες για να διαπιστωθεί αν τελικά θα δικαιωθούν οι αισιόδοξοι, ή θα έχουμε σενάρια με ρεπό και λιγότερoυς από εννέα αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο. 

Last modified onΚυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015 15:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep