Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κάποτε ήταν... Θρασύβουλος

Η διάλυση σε όλο της το μεγαλείο στην ομάδα της Φυλής.

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει ο Θρασύβουλος λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μασούρης τόνιζε στο πρόσφατο ΔΣ της Ένωσης: «Αν δεν πάρουμε χρήματα από τον ΟΠΑΠ θα αποσυρθούμε» και η κατάσταση που βιώνουν οι «πράσινοι» είναι πρωτόγνωρη, τουλάχιστον στην ομάδα της Φυλής.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν γνωστό στον Λύσσανδρο Γεωργαμλή ότι δεν θα αγωνιστούν στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου (11/02) με τη Γλυφάδα λόγω των οφειλών και τον άκουσαν τη Δευτέρα (13/02) να τους λέει: «Σας έκλεισα φιλικό με τον ΠΑΟ Ρουφ»! Η στάση του, βέβαια, αυτή είναι το λιγότερο. Μάταια οι παίκτες ψάχνουν κάποιον από την ΠΑΕ για να ακούσουν έστω μία υπόσχεση. Όσο για επίσημη ενημέρωση; Αυτή αποτελεί εδώ και... μήνες παρελθόν. Αντίθετα, συνηθισμένη πλέον είναι η εικόνα να μεταβαίνουν οι ποδοσφαιριστές στην προπόνηση με τα οχήματα των... τυχερών που έχουν χρήματα (ακόμα) να βάλουν βενζίνη.

Το ερώτημα που μπορεί εύκολα να θέσει κάποιος είναι: «Μα, καλά, πώς αυτή η ομάδα έκανε μεταγραφές;». Αυτό είναι ένα ερώτημα που απάντηση δεν βρίσκει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Θρασύβουλος που έκανε όλη την Ελλάδα κάποτε να παραμιλά με την οργάνωσή του, καταρρέει και τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, δείχνουν ότι η ομάδα της Φυλής βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.

Last modified onΤρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012 19:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep