Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο,τι πήρε το αυτί μας στα Μέγαρα

 

Το «FL News» δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω

 

*** Με μεγάλη αγωνία παρακολούθησαν την αναμέτρηση οι φίλοι του Βύζαντα. Απαντες είχαν σηκωθεί όρθιοι στα τελευταία λεπτά για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. «Μώυ δύο λεπτά ακόμη! Δύο λεπτά!», φώναξε ένας φίλος από την εξέδρα προς τον αρχηγό, Σεραφείμ Μωυσίδη, που ήταν ξανά εκ των διακριθέντων.

*** Πάντως ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν ήταν απογοητευτικός για τη διοίκηση της ομάδας η οποία περιμένει από τον κόσμο την ενεργή στήριξή του, προκειμένου να καλύψει ορισμένες τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις. 328 ο συνολικός αριθμός και πλέον οι Μεγαρείς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να σφραγίζουν λιγότερα εισιτήρια από αυτά που έχουν δικαίωμα σε κάθε εντός έδρας αγώνα (1.400).

*** Δύο παρατηρητές βρέθηκαν στο γήπεδο των Μεγάρων (επιπλέον έξοδα για τον Βύζαντα). Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, ο Βασίλης Σκουφίτσας, παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα δημοσιογραφικά.

*** Στο γήπεδο δεν ήταν όμως ο υποψήφιος επενδυτής στην ΠΑΕ Βύζας, Βασίλης Δρίτσας, κάτι που «πάγωσε» τους φίλους της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Τραγκουμανίδης από την πλευρά του, σε πηγαδάκια που είχε, τόνιζε πως το θέμα δεν έχει λήξει ακόμη, αφήνοντας παράθυρο ανοιχτό σχετικά με την ολοκλήρωση του «deal».

*** Η ατάκα της ημέρας πάντως ήρθε από τον φορ του Βύζαντα, Κώστα Ηλιόπουλο, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης όταν είδε τον κ. Τραγκουμανίδη του είπε: «πρόεδρε τι θα γίνει; Θα κάνουμε καμία μεταγραφή;». Σε ίδια ερώτηση δημοσιογράφου προς τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Οικόνομου, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του Βύζαντα χαμογέλασε και αναφώνησε: «Ναι, τώρα έρχονται...»!

*** Καθυστέρησε η συνέντευξη Τύπου, καθώς στην Καλλιθέα νόμισαν πως δεν θα γίνει καθόλου. Μάλιστα οι «γαλανόλευκοι» επιβιβάστηκαν στο πούλμαν και ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν, όταν τελικά πληροφορήθηκαν από τους ιθύνοντες του Βύζαντα ότι θα πρέπει έστω ο Νίκος Παντέλης να παραβρεθεί στην αίθουσα Τύπου. Ο προπονητής της Καλλιθέας το έπραξε και μάλιστα ζήτησε ευγενικά συγγνώμη για την αργοπορία.

*** Οσο για το πιο κωμικό στιγμιότυπο; Ηταν η αγωνία του φροντιστή του Βύζαντα να βρει τη μπάλα που έφυγε από απόκρουση ποδοσφαιστή εκτός γηπέδου... Οταν μία ομάδα έχει όλες και όλες επτά στον αριθμό μπάλες -σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Οικονόμου- δεν είναι ώρα για να πετάμε μπάλες στα γειτονικές πολυκατοικίες!

Last modified onΚυριακή, 15 Ιανουάριος 2012 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep