Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οχι και πλασματικό...

Ο Νίκος Καλτσάς Ο Νίκος Καλτσάς

Μορφασμοί και γουρλωμένα μάτια στη συνέντευξη Τύπου του Εθνικός Αστέρας-Βέροια.

 

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε λάβει τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης Εθνικός Αστέρας – Βέροια. Ο σκόρερ του Εθνικού Αστέρα καταθέτοντας την άποψή του για τον αγώνα, τόνισε πως η ομάδα του ήταν κατά πολύ ανώτερη της αντιπάλου και ότι το σκορ ήταν πλασματικό.

 

Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης ο Νίκος Καλτσάς της Βέροιας που καθόταν ακριβώς δίπλα του, γούρλωσε τα μάτια γεμάτος απορία. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Μακεδόνων, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που είχε σηκωθεί για να κάτσει ο ποδοσφαιριστής του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσανασχέτησή του για τα λεγόμενα του άσου του Αστέρα και έκανε ξανά το γνωστό μορφασμό του.

Η αλήθεια είναι ότι ο Εθνικός Αστέρας ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια, αλλά ότι το σκορ μπορεί να θεωρηθεί πλασματικό, μάλλον είναι υπερβολή...

 

Σε κάθε περίπτωση, Καλτσάς και Λαμπρόπουλος αποχώρησαν από την αίθουσα Τύπου αγκαλιασμένοι, ξεχνώντας τις όποιες δυνατές μονομαχίες είχαν στον αγωνιστικό χώρο, ή όσα είπαν εκτός αυτού. Αλλωστε οι δυο τους γνωρίζονται καλά από τις μικρές εθνικές ομάδες.

Last modified onΚυριακή, 27 Νοέμβριος 2011 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep