Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Εκτελώ χρέη... Μαυρονάσιου»

Απίστευτη ατάκα οπαδού του Βύζαντα Μεγάρων που εκμεταλλεύθηκε την απουσία του Σωτήρη Μαυρονάσιου για να δώσει σόου στην εξέδρα.

Η ομάδα του Βύζαντα βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση, ενώ ο Σωτήρης Μαυρονάσιος που "τρέχει" την ομάδα δεν ήταν στο γήπεδο. Σε κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Καλλιθέα που είχαν κριθεί τα πάντα, άρχισε να φωνάζει φράσεις που συνήθως λέει σαν προπονητής της εξέδρας ο Σωτήρης Μαυρονάσιος. «Κλείσε, δώσε πλάγια, άνοιξε το παιχνίδι, μην σου πάρει κεφαλιά» και άλλα.

Πολλοί από όσους ήταν γύρω του παραξενεύτηκαν και άρχισαν να ρωτάνε τι κάνει... «Εκτελώ χρέη Μαυρονάσιου», τους είπε αμέσως και άρχισαν όλοι να γελούν, αφού όπως είπε και ένας από αυτούς... «Μόνο φωνή είναι και δεν πληρώνει κανέναν».

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, πάντως, είχε πει στους ποδοσφαιριστές πως θα λείπει από το γήπεδο την Κυριακή (02/03) επειδή θα ταξιδέψει στην Ιταλία για τις τελικές συζητήσεις και την ολοκλήρωση της πώλησης της ομάδας. Πάντως αποτελεί έκπληξη πώς μια ομάδα επενδυτών θέλει να αγοράσει μια ΠΑΕ που θα πρέπει να διαλυθεί μέσα στους επόμενους μήνες επειδή θα συμμετάσχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Last modified onΚυριακή, 02 Μάρτιος 2014 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep