Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Νίκη της... αλλαγής

Η Νίκη Βόλου μίλησε για εμφάνιση... χάρμα ειδέσθαι και απέλυσε τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Μετά το ματς του πρώτου γύρου στην Κέρκυρα ο Ανδρέας Πάτσης δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα. Τότε το γυαλί ράγισε στις σχέσεις του με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Θεωρεί ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου ότι έχει καλύτερη ομάδα από τους Φαίακες και μετά την ήττα (3-1) στο Κύπελλο από τον Απόλλωνα αποφάσισε να προσλάβει τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Τη Δευτέρα (13/01) ο Πάτσης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, τόνισε ότι: «Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, κάναμε δύο κακές εμφανίσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι ξέχασα τι προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές και δεν μπορώ να ισοπεδώσω τα πάντα ξαφνικά». Ωστόσο, στο μυαλό του είχε ήδη δείξει την έξοδο και στον Βραζιλιάνο.

Ο μεγαλομέτοχος προφανώς και δεν περίμενε την εμφάνιση της Πέμπτης (16/01) απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» για να αποφασίσει νέα αλλαγή προπονητή. Αυτό είχε γίνει μετά την ισοπαλία στον Τύρναβο. Η ΠΑΕ από την πλευρά της έκανε λόγο στην ιστοσελίδα της για... «πρόκριση στην καρδιά μας, παλικαρίσια εμφάνιση και ποδοσφαιριστές χάρμα ειδέσθαι».

Πλέον οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με νέο προπονητή τη Δευτέρα (20/01) στο ντέρμπι με την Κέρκυρα. Και ποιος ξέρει τι θα ακολουθήσει αν το αποτέλεσμα δεν είναι νικηφόρο...

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep