Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Θερμό επεισόδιο Κούγια - Ρέλλα!

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στη Football League οι Αλέξης Κούγιας, Αντώνης Ρέλλας!

Στο προηγούμενο ΔΣ της Football League ο Αλέξης Κούγιας έδωσε το «παρών» μόνο για λίγα λεπτά. Ωστόσο, σε αυτό της Τρίτης (10/12) συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο του Παναιγιαλείου, Αντώνη Ρέλλα και το επεισόδιο δεν άργησε να εκτυλιχθεί. To flnews.gr ήταν μπροστά στον έντονο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες, με την κατάσταση κάποια στιγμή να ξεφεύγει και αμφότερους να μιλούν με «βαριές» κουβέντες.

Ο Ρέλλας, λοιπόν, τα είχε με τον Κούγια για όσα εκτυλίχθηκαν στο μεταξύ τους ματς, με τον Κούγια να του λέει: «Έδειρα εγώ τον Ανδρούτσο; Είναι ποτέ δυνατόν; Ο Κουρμπανάς ήρθε και με έσπρωξε. Είναι ντροπή σου. Γιατί έκανες καταγγελία στην ΕΠΟ; Εμείς δεν έχουμε δικαιοδοτικό όργανο; Θέλεις να κάνεις κακό στον Κούγια». Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αιγίου τόνισε ότι ο Παναιγιάλειος όπου πηγαίνει τυγχάνει άψογης φιλοξενίας, αλλά αυτή της Παναχαϊκής ήταν απαράδεκτη και του τόνισε ότι δεν θέλει οι δύο ΠΑΕ να έχουν κακές σχέσεις. 

«Βέβαια, εσύ κερδισμένος θα βγεις αν τα έχεις καλά με την Παναχαϊκή», του απάντησε ο Κούγιας και συνέχισε: «Εγώ δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Πέρυσι με τον Κουσκουνά και τον Μπουρλάκη ανέβηκες κατηγορία. Όλο ποδοσφαιριστές από την Παναχαϊκή θέλεις να παίρνεις». Η κατάσταση ξέφυγε στη συνέχεια, με τους δύο άντρες να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και το συμβάν να λήγει, γιατί ο Κούγιας μπήκε στο γραφείο του Σπύρου Καλογιάννη.


Last modified onΤρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep