Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αρωγός της Αctionaid (video)

Ο Τύρναβος είναι αρωγός στην προσπάθεια της actionaid για ένα καλύτερο κόσμο.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τη συνεργασία της με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid:

«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στα πλαίσια της κοινωνικής της δραστηριότητας με μεγάλη της χαρά ανακοινώνει την συνεργασία της με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid.

Συγκεκριμένα κάνοντας πράξη με μια συμβολική κίνηση την σκέψη για ενα καλύτερο κόσμο οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του προπονητικού τιμ, ο γενικός αρχηγός και ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 δείχνουν μια διαφορετική πλευρά του ποδοσφαίρου και των ανθρώπων του. Σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid έγιναν ανάδοχοι τριών παιδιών από την Αφρική βοηθώντας με αυτή την συμβολική κίνηση να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης τους. Μετά από πρωτοβουλία του υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 που είχε την ιδέα της συνεργασίας με την actionaid και κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του προέδρου κ. Βασίλη Μπρέζα και των μελών του ΔΣ όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ανταποκρίθηκαν θερμά συμβάλλοντας έτσι έστω και συμβολικά να καλυτερεύσουν οι συνθήκες διαβίωσης αυτών των παιδιών από τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Ο Προπονητής της ομάδας μας κ. Διγκόζης τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ η οποία σε δύσκολες συγκυρίες αποδεικνύει ότι μέσω του ποδοσφαίρου, μπορεί να προσφέρει χείρα βοηθείας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τα βασικά αγαθά για να επιβιώσουν. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι στην Αφρική τα παιδάκια περνούν το δικό τους Γολγοθά και εμείς ως οικογενειάρχες οφείλουμε να γίνουμε αρωγοί σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Θέλω να συγχαρώ τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κ. Δημάκη και παράλληλα να ευχαριστήσω τον κ. Μπρέζα και τους ανθρώπους της διοίκησης, που έδωσαν την ευκαιρία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνική ηγεσία και παίκτες συμβολικά να βοηθήσουν παιδιά για να χαμογελάσουν και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας Πέτρος Καραναστάσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι να δείχνεις ανθρωπιά όταν σου δίνεται η ευκαιρία. Η πρωτοβουλία του υπευθύνου του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κ. Δημάκη με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid βρήκε απόλυτα σύμφωνους όλους τους συμπαίκτες μου και σίγουρα το ότι τρία μικρά παιδιά από την Αφρική θα νιώσουν ζεστασιά αξίζει πιστεύω περισσότερο από το να κερδίσεις ενα παιχνίδι. Όλοι μας έχουμε επηρεασθεί από την οικονομική κρίση, όμως όταν βλέπουμε μικρά παιδιά στην μαύρη ήπειρο που ταλαιπωρούνται αφάνταστα μπορούμε πιστεύω να δείξουμε την αγάπη μας και να γίνουμε συμπαραστάτες για να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και να τους δώσουμε έστω μια ηλιαχτίδα ελπίδας».

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2013 14:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep